Foto van een Eicher 3056, nog een actie foto. Mijn dochter kan het.......schudden. Foto is geplaatst door wotan2 op 23-07-2020 om 12:33:12, met 5 reacties.

Eicher 3056

wotan2
Foto van een Eicher 3056, nog een actie foto. Mijn dochter kan het.......schudden

Reacties

Sojaboontje
Kan het voorraam niet los bij zon Edscha cabine, of rijd ze altijd met de deur los? 🤔
Heb je ook 750 op de trekker? Volgens mij is dat een niet veel gekozen optie.
wotan2
@Sojaboontje ik ben er af gesprongen en heb de deur niet dicht gegooid. Het is de eerste keer dat met deze trekker en hooi machine rijdt. Voorraam kan wel los, maar dat geeft meteen veel herrie. We hebben deze trekker nieuw gekocht, maar 750 toeren aftakas vonden ze denk ik hier niet nodig, zelfs de kachel is er toendertijd uit bezuinigd.
Sojaboontje
@wotan2 Ja bult lawaai maken ze wel ja, wat door de cabine ook nog eens versterkt wordt. Destijds gekocht in 83, of 84?
wotan2
@Sojaboontje in 84 gekocht. Het was show bij Schipper en Taks in Breda de toenmalige Eicher importeur voor het Zuiden, we gingen voor een 2e hands..... 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher 3056 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!