Even na het ontbijt een frisse neus opsnuiven buiten het hotel.Hoor ik gelijk wat gebrul richting het hotel rijden, even vlug naar de hoofdweg gelopen, komt dit beest ineens van achter de hoek vandaan

Schlüter Super 1500TVL

Schluterfan
Even na het ontbijt een frisse neus opsnuiven buiten het hotel.

Hoor ik gelijk wat gebrul richting het hotel rijden, even vlug naar de hoofdweg gelopen, komt dit beest ineens van achter de hoek vandaan 😃.

In Landkreis FS kan je dit gewoon nog tegenkomen 😃.

Foto uit 2013, toen ik voor de 5de Schlüterfeldvorführung in Freising was.

Hotel zat ook zowat meer dan halfvol met alleen maar Schlüterfans... De ontbijttafels kleurden mooi rood, geel en zwart van de Schlüter t-shirt's en truien 😃. Naast onze tafel zat een tafeltje met Zwitserse fans, aan de andere kant een klein groepje duitsers die ook meer dan 600km gereden hadden. Leuk om te zien hoe liefhebberij mensen van ver samenbrengt.

Reacties

+3
erik9831
Inderdaad … ik mis het dit jaar echt, de oldtimershows en evenementen. 😢
+3
schluterman
@erik9831 ik mis het inderdaad ook ik ben benieuwd wat er volgend jaar van komt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1500TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!