Weet eigenlijk niet of ik hier posten mag...Nog een kiekje van de voormalige Schlüterfabriek, bij donker. Het is nu een groot winkelcentrum, met binnenin aan de muren foto's van uit de tijd dat er tr

Schlüter Onbekend

Schluterfan
Weet eigenlijk niet of ik hier posten mag...

Nog een kiekje van de voormalige Schlüterfabriek, bij donker. Het is nu een groot winkelcentrum, met binnenin aan de muren foto's van uit de tijd dat er trekkers gebouwd werden.

Ging toen die avond een biertje drinken met TF'ers @Schluterman en @Johny_MF in het café "Bar am Schlüter". Dat cafeetje is gekomen in het voormalige gebouwtje waar de portier zat geloof ik. Ook daar ligt op tafel een mooi boek met het ontstaan van het cafe, met foto's in van de voormalige fabriek.

Foto uit 2013.

Reacties

schluterman
Zoon foto heb ik ook 👍 dat was een avondje van goud eigenlijk weer eens overdoen Simon

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!