Foto van een Oliver onbekend. strand Egmond aan Zee noord, laatste Same.. Foto is geplaatst door Lucas Ensing op 25-08-2020 om 13:40:28, met 10 reacties.

Oliver onbekend

Lucas Ensing
Foto van een Oliver onbekend. strand Egmond aan Zee noord, laatste Same.

Reacties

Towaberg
Hoeveel same’s lopen er daar in Egmond aan zee? Of zijn het steeds dezelfde?
+2
@Towaberg Stuk of 20 lopen er wel.
Towaberg
Leuke plek dus🤩@daan-van-der-kolk
wim-same
@Towaberg Ja, leuke plek, alleen alle trekkers zij weg gerot van het zoute water.
+1
@wim-same zitten ook wel knappe trekkers tussen die altijd schoongemaakt worden en nooit het water in gereden worden. Maar het merendeel is inderdaad verwaarloost.
+1
wim-same
@daan-van-der-kolk En zo'n knappe Same Corsaro heb ik toevallig ook. Deze was helemaal gerestaureerd om naar het strand bootjes in en uit het water te halen, maar hij heeft gelukkig nooit geen bootje gezien toen ik hem kocht.

(klik om te vergroten)

@wim-same Dat is een nette trekker ja. Deze is dus door de vorige eigenaar opgeknapt en vervolgens aan jou verkocht waardoor hij nooit op het strand is geweest?
+1
wim-same
@daan-van-der-kolk Ja klopt. Deze komt uit Groningen.
+1
Lucas Ensing
@Towaberg Zijn allemaal verschillende en dit was de laatste die gezien heb

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Oliver onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!