Foto van een Onbekend  giertank  keer iemand soms welk merk dit kan zijn. Foto is geplaatst door steyrlanzboy op 10-09-2020 om 13:17:18, met 10 reacties.

Geen

steyrlanzboy
Foto van een Onbekend giertank keer iemand soms welk merk dit kan zijn

Reacties

+1
yoohan
Zou een Bazolli kunnen zijn.
Maar ben geen echte kenner
newholland-
Zeker een bazolli
+1
wim-same
Ikar Bazolli
+1
newholland-
@wim-same onze eerste vacuüm tank gekocht bij cromwijk in willeskop.een hele verbetering na de timco (houten kist)😬
+1
wim-same
@newholland- Ha ha, Zo,n Timco hebben wij ook nog gehad. Later kocht een andere collega boer een Bazolli. ook bij Cromwijk, en die huurden wij toen altijd. Waren goede tanken. Ik rij nog steeds langs iedere dag langs de locatie waar Cromwijk vroeger zat.
+1
newholland-
@wim-same er is niet veel meer wat nog aan die tijd herinnerd op die plek ik ging er met m,n pa heen .cromwijk verkocht alles vanuit zijn kantoor en bood iedereen een dikke sigaar aan .de man is niet oud geworden.dacht dat hij ziek werd en snel daarna overleed.
+1
wim-same
@newholland- en zijn broer, die in de wekplaats liep woont nog steeds iets verderop richting Montfoort. Hij rijd nog wel op een Taxibusje van een school.
+1
newholland-
@wim-same ik vond het een leuk adres hij had zijn eigen laad/losperron bij de inrit vanaf de weg,reden we de nieuwe tank zo de vrachtwagen op met een paar oude planken.die broer zei niet veel was altijd aan het sleutelen en lassen.ga kijken in de oude doos voor een foto.
wim-same
@newholland- Ja, dat zou leuk zijn als je nog oude foto's heb.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Geen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!