Toen ze beiden klaar waren voor de rit naar Panningen. Kleintjen klaar om op de dieplader gereden te worden.

Schlüter Meerdere

Schluterfan
Toen ze beiden klaar waren voor de rit naar Panningen. Kleintjen klaar om op de dieplader gereden te worden.

Reacties

+1
stijn-de-bock
Waaw
+1
Schluterfan
@stijn-de-bock
Hopelijk kan ik binnen enkele jaren nog eens zulke foto's maken met de 450 erbij. Maar project ligt al efkes stil. Eerst alles rond het huis maar eens klaar. Misschien dat ik vanaf deze winter eindelijk eens kan verder doen.
schluterman
@Schluterfan dat is niet alleen bij jou het geval Simon hier precies hetzelfde tafereel. Waarom staat de uitlaat van de 1250 schuin naar voren Simon? Of is dat gezichts bedrog.
+1
Schluterfan
@schluterman

Nee dat kwam omdat ik de buis onder de uitlaat een nieuwe bocht heb ingelast en de diameter iets kleiner is dan de uitlaat. De uitlaat is onderaan wat uitgezet van de roest pp de oude bocht. Dat is nu weer zoals het hoort.
+1
Martinsame
Prachtig!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!