Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Britain's uit 1979.. Foto is geplaatst door Svendt28 op 10-10-2020 om 13:02:49, met 6 reacties.

Landbouw miniaturen 1:32 Britains

Svendt28
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Britain's uit 1979.

Reacties

+2
Lucas Ensing
Verscheidene gehad eerder, niet veel meer van Over. 😁
David Bakker
Geweldig spul je kon zo,n trekker of combine zo uit elkaar halen en weer in elkaar zetten . Ik heb van mijn van de trapgerolde Deutz de voor as over gezet op een massey ferguson 595 .
Svendt28
@David Bakker Heb er ooit ook mee geknutseld, vooras van de Ford TW onder de Ford 6600 en ook die van de Deutz onder de MF 595, ook de werktuigen werden aangepakt, voor de nordsten zaaimachine maakte ik een rotoreg zodat die combi in de hef van zo een trekkertje kon. Veel plezier mee beleefd.
Towaberg
Nostalgie 😢
+1
Svendt28
@Towaberg Heb deze hier afgebeeld allemaal gehad, mijn oudste broer is 16 jaar ouder dan me en tevens mijn Peter, hij kocht dit allemaal voor z'n kleine broer.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Britains ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!