Foto van een Jacobsen transporteur kniktrekker, mijn nieuwe speeltje voor op het werk :). Foto is geplaatst door Abarth op 23-06-2008 om 19:42:13, met 11 reacties.

Onbekend Onbekend

Abarth
Foto van een Jacobsen transporteur kniktrekker, mijn nieuwe speeltje voor op het werk 😄

Reacties

Unimerk
Staat die wel vast genoeg? 😃
Abarth
Joah, ging goed.. we moesten hier ff tanken (de auto dan). kwam er een politie busje naast ons staan... gasten omundig zoeken naar een sjorband die niet goed vast zat, maar alles was goed.
massey6160
Ben je bang da je hem verliest 😛
Abarth
Nou, we moesten een aardig eindje, en het ding heeft knikbesturing dus kan alle kanten op gaan.. beter het zekere voor het onzekere he 😛
heeft iemand zo'n ding al vaker gezien??
jehan
Waor wark eij dan bart ..met dat ding kun je zo meteen mooi mais rijden
Abarth
Haha, joah, opzet er op en goan!
k werk bij 'Het Onland' in gaanderen.
jehan
Oh is dat een camping
Abarth
Neej joh, een restaurant, cafe, zalencentrum en we hebben midden in gaanderen een snackbar. Ik doe hier al het onderhoud, reparatie en montage.
gerjopennings
Jahjah bart is de man die alles kan 😉 woar zit die snackbar dan??? die hek nog nooit gezien
@ jehan die camping diej bedoelt dat is de wrange, een endjen wieter dan het onland
Abarth
De snackbar was eerst De Driesprong nu heet het Wil-Friet, naar mijn baas vernoemd. zit aan de eenrichtingweg waar ook de school aan zit.. weet zo niet hoe die straat heet..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!