Foto van een Ford 7740, bezig met voeren.klote mengwagen :S. Foto is geplaatst door Romke op 23-06-2008 om 22:12:38, met 10 reacties.

Ford 7740

Romke
Foto van een Ford 7740, bezig met voeren.
klote mengwagen :S

Reacties

Siebenga
Haha 😛 dat wordt graaien? 😃
Romke
Nee dat hebben we gelukkig (nog) niet gehad 😉 maar hij gooit alles over de rand heen :S
Siebenga
Buurman hier heeft ook zo'n wagen gekocht.. nog niet over gehoord zal eens vragen
NH-Ford
Geen overkookring erop?
Hebben wij gelukkig nog nooit last van gehad
Romke
@siebenga: is dat ook een 18 kuuber??
en we hebben het alleen als we de pinken voeren hoor, dat is 1 wikkelpak en de rest kuil dus wel lekker taai spul en mengt ook verrekte zwaar 😉
@NH-Ford: jawel, maar op 1 of andere manier helpt die niet zo veel, het zou beter zijn als die er niet op zat heb ik het idee.

maar gelukkig is dit niet onze eigen mengwagen 😃
inter-Eric
Hoe kan da staan de mesen niet goed ofzoo ?
Romke
Jawel de messen staan wel goed, maar het hooi komt klem te zitten en dan komt de kuil er tegenaan, en dat hoopt zich helemaal op :S echt iritant maarja, het is niet anders.
we moeten het nog ff een tijdje met deze mengwagen doen
gudo
Nieuwe mengvoerwagen gekocht?? 😛
Romke
Jaa maar niet deze 😉 deze is al lang weer weg, toen kwam er tijdelijk een redrock 13 kuub, en nu eerst weer een andere siloking 18 kuub ( net zo 1 als op de foto) en als het goed is komt de nieuwe over een tijdje, dat is een siloking 22 kuub

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7740 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!