Foto van een Volvo L110H (wiellader) bezig met het wachten op vrachtwagens om balen op te laden voor Verschoor fourage.

Geen

trekkerfan16a
Foto van een Volvo L110H (wiellader) bezig met het wachten op vrachtwagens om balen op te laden voor Verschoor fourage.

Reacties

rommert14
Mooi ding om in het land mee om te touren...
trekkerfan16a
@rommert14 het juiste formaat idd. precies groot genoeg.
+1
rommert14
@trekkerfan16a nouja droog is het daar vaak dus dat scheelt 😂
trekkerfan16a
@rommert14 klopt maar met een l90 heb je ook niks over dus kleiner moet je ook niet willen.
rommert14
@trekkerfan16a het gaat mij meer om het land kapot rijden
trekkerfan16a
@rommert14 naja je kunt kiezen voor een maat kleiner en dus minder druk maar vaker rijden of op deze manier. Je ziet wel dat klanten steeds minder willen dat je ook met de vrachtwagen het land op gaat en dat brede trekkerbanden onder een shovel wel als mooi compromis wordt gezien.
rommert14
@trekkerfan16a verzamelen achter de pers geen optie? Dan hoef je alleen maar met de wagen op het kopeind te rijden.
+1
trekkerfan16a
@rommert14 Krone test geregeld met machines bij dit bedrijf en alle opties worden dan ook grondig getest. Ook met een verzamelwagen achter de pers is getest. In theorie lijkt dit mooi maar in de praktijk zijn de stukken er veelste groot voor en zul je nog steeds het land door moeten. Ook legt zo'n verzamelwagen de balen niet strak genoeg naast elkaar af waardoor met de klem aan de shovel de balen niet netjes kunnen worden opgenomen. Ook op de vrachtwagen trailer geeft dit problemen doordat je overal ruimtes tussen krijgt. Dit wordt gewoon nog steeds als de goedkoopste en snelste methode van transport gezien. Dit kan natuurlijk ook mede doordat het klimaat er naar is en de grond het toelaat.
rommert14
@trekkerfan16a oke, vreemd. Wij laden ook genoeg stro wat door verschillende loonwerkers geperst is en die allemaal zo'n ding hebben, dat van die grotere stukken snap ik wel, maar dan kun je er alsnog bijlangs rijden met de wagen terwijl de ander laadt. Zo hebben wij zomaar een wagen vol.
+1
trekkerfan16a
@rommert14 hier doen ze in een goed jaar ongeveer 100000 balen persen. Ik weet niet waar jij over praat?
trekkerfan16a
@trekkerfan16a ook worden de balen in de lengte op de wagen gestapeld en niet in de breedte misschien dat je dat bedoeld?
rommert14
@trekkerfan16a ja dat zijn net wat meer als wij doen, dan moet het ook snel gaan
mdoornekamp
6 balen tegelijk?
trekkerfan16a
@mdoornekamp jazeker

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Geen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!