Vandaag nog wat mest overgepompt naar een silo!. Foto is geplaatst door Rokus op 20-11-2020 om 20:34:24, met 6 reacties.

Steyr CVT 6200

Rokus
Vandaag nog wat mest overgepompt naar een silo!

Reacties

Siete
Wat ik me wel ns afvraag.. Slaat die tank zo niet vreselijk in de trekhaak met die compressor achterop? Of heb je dan nog gewichten aan de dissel hangen oid?
K80/ kipperknobbel zal het ook niet leuk vinden als er teveel gewicht op dat lipjes komt denk ik?
Rokus
@Siete moet zeggen dat dat nooit gebeurt eigenlijk voorop hangt zoveel poespas aan pompen en afsluiters dat je van die compressor niks voelt!
Siete
@Rokus
Oke. Heb jaren met zo'n kar rond gereden zonder Compressor achterop. Heb t me altijd afgevraagd. 😅 Bedankt voor je antwoord.
Jeroen-ford
Kunnen die vrachtwagens niet rechtstreeks lossen in de silo?
Rokus
@Jeroen-ford neeh is aangekocht land voor deze veehouder, en die kan er alleen via de achterkant opkomen en de silo staat aan de voorkant +- 1,2km verderop waar toen de boerderij stond! (In de zomer kan hij hem wel zelf leeg rijden met zijn giertank)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr CVT 6200 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!