Foto van een Deutz-Fahr Meerdere. Gezien bij een handelaar.. Geplaatst door New Kobelco op 23-11-2020 om 16:43:21, met 26 reacties.

Deutz-Fahr Meerdere

Foto van een Deutz-Fahr Meerdere. Gezien bij een handelaar.

Reacties

Sanderrr
Heb je ook gehoord wat hier mee gebeurd is?
+7
erik9831
@a3vandiejen nog een klant voor een sirocco kapje 😄

Lijkt zo gezaagd te zijn, maar het kapotte achterraampje doet vermoeden een ongeval?
+1
wim-same
@erik9831 Ik vermoed ook een ongeval. Laten we hopen dat deze chauffeur nog met een Sirocco KAN rijden.
+1
erik9831
@wim-same dat hoop ik ook alvast...
wim-same
@erik9831 Als ik dit zo bekijk lijkt het er op de de brandweer deze cabine open geknipt heeft.
Fendt926Driver
@wim-same zou zo maar geknipt kunnen zijn.
Maar kabinestijlen zijn wel wat anders dan auto profielen.
Kan een hydraulische schaar van de brandweer zoiets knippen?
Lijkt ook haast met haakse slijper of resipro zaag gedaan want de buis stijlen staan nog open
+2
wim-same
@Fendt926Driver Ja hoor Die hydraulische scharen knippen deze stijlen zo door. Lijkt mij ook wel zo te zien dat ze gezaagd zijn. Maar dan nog ziet het er vreemd uit.
+1
Fendt926Driver
@wim-same het is bijna te mooi op maat afgezaagd.
De brandweer mannen die ik wel eens mee maak op oefening knippen desnoods een splinternieuwe auto kapot om bij een slachtoffer te komen (en misschien wel terrecht) maar dan is er nooit discussie knip iets hoger dat die nog weer gelast kan worden
+1
Fast Eddy
@Fendt926Driver

Een auto zit tegenwoordig vol met airbags en andere veiligheidsmiddelen. Daarom kunnen we bijna nooit midden in een stijl knippen.
Op grote oefendemo`s stellen de grote automerken nieuwe auto`s beschikbaar om kapot te knippen. De opgedane ervaringen worden dan ook terug gespeeld naar de autofabrikant.
houthandel1056
@wim-same ik ben een keer bij een oefening van de brandweer geweest op een loonbedrijf en t viel me gruwelijk tegen wat die scharen deden, is ondertussen wel alweer 13/14 jaar terug maar iets dikker als autoblik konden ze niks mee
wim-same
@houthandel1056 als ik kijk naar scharen die men in de sloop gebruikt, moet je een stalen balk heel voorzichtig beetpakken om in een container te doen, anders is hij doorgeknipt.
Ik den dat die erg afhankelijk is wat voor hydraulische schaar men gebruikt.
Fast Eddy
@houthandel1056

Inmiddels heeft de brandweer al dikkere scharen om door gelammineerde kokers te kunnen knippen. Alleen gebruiken de auto fabrikanten tegenwoordig ook veel andere staalsoorten wat het knippen soms knap lastig maakt.
+2
a3vandiejen
@erik9831 😂😂klanten kring begint te groeien, hebben na van de week gelijk de slijptol gepakt...
+1
wim-same
@a3vandiejen en deze moet ook nog een paar zijruitjes.
+3
New Kobelco
Het waren er twee, een 6205 rcshift en een 7250 ttv. Dak was er “netjes” afgehaald. Volgens de Roemeen die er was kwamen ze uit Luxemburg en was het iets met verzekering. Het was wel de bedoeling ze helemaal te herstellen.

(klik om te vergroten)

Hier zie je dat het er twee zijn.
+1
wim-same
Nep schade dus. Dan hoeft hij geen gebruiks trekker te importeren maar een slooptrekker en ondertussen ook nog geld van de verzekering vangen.
+2
Piet1960
@wim-same Oostblok methode.
+4
wim-same
@Piet1960 zo iets ja. en gek dat wij dan ook steeds meer premie moeten betalen.
+4
zettelmeyer
@Piet1960 ik moet sinds het weekend helemaal niks meer hebben van oostblokkers.... melkstal verkocht aan hun en nachts nog ff terugkomen voor de rest
J asper
@zettelmeyer ........ Daar ben je mooi klaar mee 🙈😓 Veel kwijt?
+2
zettelmeyer
@J asper nee allemaal kleinspul, ringsteek sleutelset, doppenset, en ander gereedschap. Ook speenemmers en betonplexplaten. Brok hebben ze in een andere bigbag gedaan.... een kapotte en andere was weg. Electrische gereedschap hebben ze laten liggen. Dat ligt nu allemaal 2x achter slot en grendel.
J asper
@zettelmeyer Niet echt spul dat je denkt dat ze meenemen, speenemmers😅🤣🙈

Maar ben je mooi klaar mee met snachts zulk volk op de dam..... Hier zijn ze ook een keer geweest, maar was teweinig te halen denk🤣😂 en een kwaaie hond. Alleen accuboormachine met lader meegenomen. En bij gasolietank lopen rommelen maar geen liter eruit. Maar iets verder bij een ander hadden ze die zelfde nacht wel bingo😓😓
zettelmeyer
@J asper nee idd kende ze in polen niet denk ik die emmers... was ook op de andere boerderij en daar woont nog niemand bij omdat we aant verbouwen zijn. Scheeld weer dat ze bij jullie nie zo veel mee name, hier in de regio is het iedere keer wel aardig raak
+1
Piet1960
@zettelmeyer Je krijgt nu minder lui op je erf, maar ik schrijf nog wel eens een kenteken op als ik het niet vertrouw.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz-Fahr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!