Fendt 305 ls, aan het uitkleden om te restaureren.. Foto is geplaatst door Sanderjd op 28-11-2020 om 19:41:12, met 7 reacties.

Fendt 305 LS

Sanderjd
Fendt 305 ls, aan het uitkleden om te restaureren.

Reacties

+1
yoohan
Succes met de restauratie! Motorkap ziet er zo op de foto nog wel aardig gaaf uit trouwens.
Fendt926Driver
Gekocht om op te knappen of al jaren op het bedrijf en deze winter strak maken?
Sanderjd
@Fendt926Driver Trekker hebben we al jaren staan, wordt alleen niet veel meer gebruikt, aangezien we er geen werk meer voor hebben. Het idee was om alleen de remmen te maken. Maarja als je dan toch bezig bent, dan maar meteen goed 😄
Fendt926Driver
@Sanderjd mooi zo. Onze 305 was er ook wel een keer aan toeom op te knappen. Maar wordt bijna dagelijks gebruikt dus dat duurt nog even.
yoohan
@Fendt926Driver
Daar is een handige oplossing voor..... nog een 305 kopen, dan kun je deze opknappen. Volgens mij ben je ook niet vies van een extra trekker in de schuur 😜
+2
Fendt926Driver
@yoohan klopt een extra 300 serie is niet verkeerd.
Maar dan een mooie 310 of 311 van de oude serie.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 305 LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!