Hier gelukkig nog geen corona virus, maar het hakselvirus is hier wel goed toegeslaan. Het hakselvirus moet hier zijn toegeslaan omstreeks September 2016 en nog steeds geen verbetering in zicht. Wanne

New Holland Meerdere

MMaarten
Hier gelukkig nog geen corona virus, maar het hakselvirus is hier wel goed toegeslaan.
Het hakselvirus moet hier zijn toegeslaan omstreeks September 2016 en nog steeds geen verbetering in zicht. Wanneer Wim en zoon Jonas Aertgeerts uit Langdorp deze Retro Oogstdag in Oostwinkel (B) bezoeken, kriebelde het om zelf een hakselaar aan te kopen. De zoektocht startte naar een New Holland 1880 hakselaar en men vond die iets later.
Later in 2018, op de tweede editie van de retro oogstdag kon men contact maken met Gilbert Bulcke uit Moerkerke die er was met zijn New Holland 1770.
Wanneer men hoort dat deze hakselaar weg mag indien Gilbert een Claas hakselaar vind, sluiten ze een deal. Gilbert vind enige tijd later een Claas SF 80 en belt de familie op dat de New Holland 1770 weg mag.
En zo geschiedde dat op het erf van Wim Aertgeerts twee knappe hakselaar staan!
Een prachtig plaatje, meer van die plaatjes vind je op deoudedoos.be/

Reacties

+3
wilbertkw
Prachtig en ook mooi het verhaal erbij. Het hakselvirus is voornamelijk een aanslag op de portemonnee 😄
+1
olro 61
Mooie foto, en een mooi verhaal!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van New Holland ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!