Foto van een Case International Maxxum 5150 Plus met kverneland ploeg 🤠. Foto is geplaatst door henry case IH op 02-12-2020 om 12:34:30, met 14 reacties.

Case International Maxxum 5150 Plus

henry case IH
Foto van een Case International Maxxum 5150 Plus met kverneland ploeg 🤠

Reacties

+3
koenclaas
Dat is wel dapper voor zo’n dikke ploeg en zware kleigrond💪🏻
+2
henry case IH
@koenclaas jha het gaat niet van zelf 😅
valmet6400power
Nou @MaxxuM4ever kan nog wel een schaartje bij!
+1
MaxxuM4ever
@valmet6400power haha dan is onze volkstuin helemaal snel om. Misschien wordt de volgende wel een 7 schaar, die zijn erg populair momenteel. Ik zag je buurman er ook al mee rijden.
valmet6400power
@MaxxuM4ever
Dan moet je hem niet in het najaar gebruiken op klei naar mijn mening. Maar dat gaan we in het voorjaar vanzelf meemaken..
MaxxuM4ever
@valmet6400power wij hebben nu alle aardappelland voor komend jaar in de groenbemester, hopelijk zo de frees erin in voorjaar 2021 en een mooi pootbed.
Ritchie
@MaxxuM4ever

NKG dan?
MaxxuM4ever
@Ritchie ja zo’n beetje wel. Van de zomer gewoeld en ingezaaid. We ploegen nog het land na de bieten en graszaad stoppel als dat niet wordt verhuurd voor tulpen, dan wordt het gefreesd en gespit door de loonwerker.
valmet6400power
@MaxxuM4ever
Wij hebben inderdaad ook al het aardappelland voor 2021 in de groenbemesting staan. Woelen kopeg zaaien erin gedrukt. Eventueel over een vorst nog klepelen maar wilden er verder inderdaad ook niks meer aan doen dit najaar. Je doet nu meer kwaad dan goed heb ik het idee.
YaMaGa
Ziet er een mooie ploeg uit, ben je er tevreden van? (Welk type is dit?)
+1
henry case IH
@YaMaGa bedankt.
ploeg is een Kverneland EG 100.
ben er heel te vrede over zeker omdat wij een paar percelen hebben mee zware klei en een paar met wat lichtere klei.
mdoornekamp
Twister of nr 9
henry case IH
@mdoornekamp dat weet ik zo niet zou het na moeten kijken.
weet wel dat deze veel gebruikt wordt hier in de buurt die met de zelfde soort ploeg rijden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Maxxum 5150 Plus ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!