Foto van een Case International 1455 XL. De Opel Vivaro heeft afgelopen week bezoek gehad van de steenmarter. Op 2 plaatsen was een deel van de kabelboom doorgebeten. De garage had met de feestdagen g

Case International 1455 XL

Mdbm
Foto van een Case International 1455 XL. De Opel Vivaro heeft afgelopen week bezoek gehad van de steenmarter. Op 2 plaatsen was een deel van de kabelboom doorgebeten. De garage had met de feestdagen geen takelwagen meer beschikbaar, dus heb ik het zo opgelost.

Reacties

+2
Fendt926Driver
Ha ha. Veelzijdig materiaal heb jij.
En de inter er voor blijft een pracht combinatie.
+1
inspecteurfendt
Ik heb bij mijn auto zon bakje geïnstalleerd onder de motorkap.
90125SEC. 48,32 ex btw bij kramp
erik9831
@inspecteurfendt 2 weken geleden ook nog eentje geplaatst bij een buur.

Heb er eens eentje een hele dag in men auto gehad ... Mag er nog niets tegen doen, want dat is dan nog beschermd ook.

Toen ik nog in de garage werkte, veel schade door gezien, door die beestjes. Visolie in de rubber, om deze soepel te houden is het probleem.
+1
Mdbm
@erik9831 Ze hebben blijkbaar wel een voorkeur voor de Opel vivaro. Bij alle andere voertuigen en machines heb ik nog nooit schade gehad, maar bij de Opel Vivaro’s is het nu de 2e keer. En die staan meestal gewoon bij het personeel thuis.

@inspecteurfendt Een kameraad van mij heeft ook zo’n bakje in zijn auto en die heeft het ook al voorgehad. Het zou dus niet altijd werken.
@inspecteurfendt wat is dat voor iets? Kruipen die beesten zo ergens tussen de bodemplaat door, of heb je er alleen last van zonder die plaat?
+1
inspecteurfendt
@ronald-deutz-fahr dat bakje geeft piep tonen op zeer hoge frequentie ( voor de mens niet hoorbaar) blijkbaar zouden ze daardoor wegblijven. Als we er voor 50 euro van gespaard blijven vind ik het prima, en moest het nutteloos zijn, achja, we hebben het op zn minst geprobeerd
+1
Mdbm
@inspecteurfendt Ja, klopt. Het zou fijn zijn als het opgelost is met een apparaatje van 50 euro. Al mijn auto’s zijn wel verzekerd tegen marterschade, maar je zit nog wel steeds met het ongemak.
Fendt926Driver
@ronald-deutz-fahr in sommige autos is visolie in de kabels verwerkt.
En op die geur komt een steenmarter op af. En knaagt er een gat in.
@Fendt926Driver ja zover was ik al.. maar vroeg me af wanneer een auto tot de risicogroep behoord...
erik9831
@ronald-deutz-fahr vooral wanneer hij nieuw is (recent, bij mij was het een 3-4 jaar lang) ... Omdat de geur dan het sterkst is. Ik kan alleen spreken over Renault ... Vivaro is ook een Renault met Opel badge.
+1
Fast Eddy
@ronald-deutz-fahr

Renault/Nissan en de andere Franse merken. En de merken die gezamenlijke bedrijfsauto`s bouwen.
inspecteurfendt
@Fast Eddy Volkswagen Golf staat er ook om bekend
Fast Eddy
@inspecteurfendt

Mij niet bekent. De in Europa/Turkije gebouwde Toyota`s knabbelen ze ook aan. De Volvo van de overbuurvrouw is ook al aangevreten geweest.
@inspecteurfendt

Hier nog niet gehoord van een Golf ( heb er zelf een).
Mercedes Vito is blijkbaar wel lekker voor ze. Mijn vader had de eerste dag de nieuwe bus van het werk mee, dag erna wou die al niet meer starten.
+1
inspecteurfendt
@TerraJohnDeerefan mijn neef heeft het ooit voorgehad met een golf (7?) en in de garage zeiden ze dat het wel een kwaaltje was van deze wagens
+1
a3vandiejen
Gaat prima zo, mooie combi.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!