Foto van een International 1455 XL.een der bekendste inters van dit type  waarmee ik reeds de eer heb gehad om toch al minstens 1 brandstoftank leeg te rijden.

International 1455 XL

stijn-de-bock
Foto van een International 1455 XL.een der bekendste inters van dit type waarmee ik reeds de eer heb gehad om toch al minstens 1 brandstoftank leeg te rijden.

Reacties

+1
Johndeereforlife
Mooie combinatie
+3
stijn-de-bock
@Johndeereforlife deze combinatie rijdt ook ongelooflijk soepel en comfortabel, der kan geen tandem kipper met mee kwa weggedrag.
+1
Johndeereforlife
@stijn-de-bock inderdaad, waar ik ga werken rijden we met 2 case international 1056xl en dat zijn inderdaad ook comfortabele en soepele trekkers. enkel je oren moeten er na een volle dag werken wel aan geloven, maar liever dat dan 1 die geen geluid maakt natuurlijk.
+2
stijn-de-bock
@Johndeereforlife helemaal mee eens, geluid is aanwezig in de cabine,ik heb zelf een 845 ,dat is ook geen stille, ik heb ook een 955 met cockpit en die is dan weer opmerkelijk stiller.
+2
steyrlanzboy
Mooi
+4
roscho
Deze trekker wordt langzamerhand de favoriet van dit forum. Ik blijf hem mooi vinden en ik hoop dat er nog maar veel foto's van zullen volgen.
+3
a3vandiejen
Prachtige foto.
+3
RVM
@stijn-de-bock heb je meteen een vast dienstverband of eerst voor 3 maanden aangenomen?
+2
stijn-de-bock
@RVM dat zal nooit gebeuren, mijn huidige job dicht bij huis bevalt enorm,en de gavrie zit op 50 km afstand met de schelde er nog tussen........
+1
844s marko
Top
New Kobelco
Hoe oud is de kar? Daar is ook al goed aan gesleurd denk, croes kennende.
Gavrie Willemsen
@New Kobelco ik dacht van 2008
+2
Towaberg
@New Kobelco daar dient een kar voor😉 duwen is nogal zwaar!
caseboy
1 tank leeg, wat is dat? Een ochtendje rijden
roscho
Quote Reactie van @caseboy:
1 tank leeg, wat is dat? Een ochtendje rijden

Normaal gesproken hebben trekkers tanks waar je een dag mee vooruit kunt bij redelijk zwaar werk. Deze neemt bijna 200 l. mee.
De trekker staat bij laden en lossen onbelast stil, de kracht is alleen nodig om de boel op gang te brengen en bij rossen door losse grond. Ik verwacht dat hij bij dit werk toch bijna 2 dagen met die 200 l. kan lopen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!