Foto van een  International 6788,in panningen, eigen foto.. Geplaatst door stijn-de-bock op 22-01-2021 om 12:27:16, met 29 reacties.

International 6788

stijn-de-bock
Foto van een International 6788,in panningen, eigen foto.

Reacties

RVM
DANOONTJE POWERR
@RVM zal hij nog wel eens kijken?
+1
Jorrick 1455XL
@DANOONTJE POWERR Volgens zn profiel 3 jaar geleden..
MF 2725
@DANOONTJE POWERR Te druk met daten! 🤔😂😂😂
DANOONTJE POWERR
@MF 2725 hahaha
+1
marceldeutz
Woeste trekker zo op de foto. Heb er nog wel originele folder van liggen. Was toen die trekkers nieuw gebouwd zijn in Canada bij mijn oom op bezoek en heb toen wat folders meegekregen.
stijn-de-bock
@marceldeutz verkoop je die folder ook?
marceldeutz
@stijn-de-bock Nee, waarom zou ik. Die behoren bij mijn folder verzameling. Heb ze niet zo mooi in mappen zoals jij dat hebt.
stijn-de-bock
@marceldeutz heb je veel folders?
+2
marceldeutz
@stijn-de-bock Wat is veel? heb ze nog nooit geteld. Wel veel oudere folders van machines en trekkers die verkocht zijn toen ik nog jong was. We waren gek op die machines destijds en nu nog steeds. Meestal was het wedstrijd met 926 driver om wie met de grootste zak folders tevoorschijn kwam. Die mooie en goede oude tijd! (het is nu nog steeds goed hoor)
stijn-de-bock
@marceldeutz heel herkenbaar,
+2
marceldeutz
@stijn-de-bock Vroeger speelden we met kleine miniaturen nu met het echte spul, dat is het enige verschil. Van deutz heb ik veel folders maar denk ik niet zoveel als jij er hebt.
stijn-de-bock
@marceldeutz de 05 serie en ouder heb ik niet zoveel van,vanaf de 06 heb ik ongeveer alles wat ik wil hebben van deutz,ongeveer 5 klaseurs vol.
+1
marceldeutz
@stijn-de-bock Van de 05 serie heb ik er geloof ik maar 1. Dat is een 4005 die had mijn vader destijds gekocht en later 5206. Van de 07 en dx serie heb ik er meer. en van de nieuwere series natuurlijk ook wel.
stijn-de-bock
@marceldeutz ik een stuk of 5 van de 05 en nog es 10 van de d en 514 serie.,der is vandaag alleen nog op de relatief dure manier aan te komen, der worden heuse bedragen gevraagd voor oude folders.
+1
marceldeutz
@stijn-de-bock Kan ik me wel wat bij voorstellen. Er is hier ook wel een wat weg gegooid maar nooit van deutz! Heb verder ook nog wel folders van kverneland en vicon. Van veenhuis ook nog paar oude. Misschien maar keer uitzoeken en netjes in ordners doen.
stijn-de-bock
@marceldeutz ja ik denk dat ongeveer 99 procent van de folders weggegooid werden , een kennis van me zijn vrouw heeft in de jaren 90 de folders van haar man uit de jaren 50 en 60 in de kachel gestoken omdat ze verouderd en stoffig waren, de man is er nu nog niet helemaal overheen.enja,de folders netjes in een plastic mapje in een ordner oogt toch een beetje netter .
marceldeutz
@stijn-de-bock Als ze zijn geordend dan weet je ook goed welke je allemaal hebt. Misschien is nu wel een goede tijd hiervoor vanwege de lockdown en avondklok. Brengt vaak ook nog weer leuke herinneringen op. Wat ik er nog altijd van weet is dat er 1 keer per jaar grote trekkershow was van de deutz dealer waar we zaken mee deden. De trekkers die er dan stonden waren vaak na de show ook allemaal verkocht en de machines ook. Daar heb ik de meeste folders dan ook van en 926 driver ook.
stijn-de-bock
@marceldeutz het is inderdaad nu met de lockdown de moment om folders te rangschikken, ik heb de laatste maanden ook alles doorgenomen en opnieuw netjes op orde gestoken en ook nog wat dubbel gevonden en bijgevolg ook nog wat gekocht en geruild via marktplaats ed.....
stijn-de-bock
@marceldeutz Huub heeft vast vooral fendt,een beetje deutz en massa's John deere folders 😅🚜
marceldeutz
@stijn-de-bock In die jaren reden ze ook deutz trekkers! fendt is pas van latere datum nadat een nieuwe deutz erg tegenviel en de dealer het ook minder goed oploste en dan gaan mensen zoeken naar iets anders. De toenmalige vertegenwoordiger ging ook weg waar altijd zaken mee gedaan werd. Bij 926 driver kwam fendt er meer in toen. Met john deere zit nog veel meer oud zeer!
stijn-de-bock
@marceldeutz weet ik😉
+1
Fendt926Driver
@stijn-de-bock ha ha. Heb veel folders weg gegeven. En john deere folders zul je hier niet vinden.
+1
marceldeutz
@Fendt926Driver Die wat ik van jouw heb die liggen hier ook goed bewaard en ze blijven ook gewoon van jouw.
+1
Fendt926Driver
@marceldeutz mooi ordenen in een map.
Je zou me een plezier kunnen doen om de deutz folder op te zoeken waar in het midden een DX 90? Stond met daaromder in duits.
Die glänzende technik.
En een foto daarvan te plaatsen.
Heb hier al vaak gezocht of ik hem nog heb.
En weet dat ik hem ook ooit bij jou gezien heb
+1
marceldeutz
@Fendt926Driver Zal eens gaan zoeken hier, eerst effe film afkijken.
stijn-de-bock
@Fendt926Driver dat dacht ik wel😅🚜
+1
draaipiet
Prachtige brute trekker, de kracht straalt er vanaf! 💪💪💪💪

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 6788 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!