Foto van een Massey Ferguson Meerdere .Een foto van de voor kant van een 500 serie brochure voor de australiese markt . Ik denk dat die tractoren zonder cabine in een container zijn verscheept naar Australie , en dat er daar door een lokale cabine bouwer een cabine is op gezet . Ik moet zeggen het staat best wel leuk . Ze waren ook verkrijgbaar met een canopy    (zonnedak ) .en alleen een roloverframe.

Massey Ferguson Meerdere

Foto van een Massey Ferguson Meerdere .Een foto van de voor kant van een 500 serie brochure voor de australiese markt . Ik denk dat die tractoren zonder cabine in een container zijn verscheept naar Australie , en dat er daar door een lokale cabine bouwer een cabine is op gezet . Ik moet zeggen het staat best wel leuk . Ze waren ook verkrijgbaar met een canopy (zonnedak ) .en alleen een roloverframe.

Reacties

steyrlanzboy
Mooi
noordhof
Mooie folder ! Speciale velgen en bandenmaat ,gewichten in de voorwielen en mooie luchtinlaat .
Towaberg
Prachtig 👌
+1
a3vandiejen
Mooi hoor.
draaipiet
Prachtig, die dikke banden staat hem goed
+1
warmerbros
Wist niet dat die standaard alleen met frame geleverd werd, folder nooit eerder gezien
+1
David Bakker
@warmerbros Dit is een australiese folder . vandaar misschien .
+1
warmerbros
@David Bakker leuk om te zien, was mij totaal niet bekend dat dit zo werd geleverd de cabine met glas is ook heel anders, bedankt voor het delen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Massey Ferguson ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!