Foto van een New Holland Meerdere. Foto is geplaatst door jeet op 12-02-2021 om 19:21:17, met 10 reacties.

New Holland Meerdere

jeet
Foto van een New Holland Meerdere

Reacties

jehan
Zo dat is een hele sneeuw vloot
+1
jeet
@jehan als dat uitrukt worden ze bij de provincie of gemeente jaloers
jehan
@jeet gemeentes hebben hier bar weinig geschaafd ..de weg waar mijn bedrijf aan zit hebben ze gisteren voor het eerst gestrooid..is een doorgaande weg van dor tot dorp waar veel werkvolk over rijd en fietst .
caseboy
@jehan bij ons heeft de gemeente ook slecht gestrooid, hier ook meerdere drukke doorgaande wegen slecht of niet gestrooid.
jeet
@jehan maar wel lekker wegenbelasting en woz belasting laten betalen
en jij mag op de bakkes vallen
maar bij het gemeente huis zal het wel schoon geweest zijn
jehan
@jeet hier bij het gemeente huis kwam de sneeuw sneller uit de lucht dan ze op konden ruimen
jehan
@jehan kennis van mij heeft een zwager die bij gemeente werkt ...kennis was gebeld door zn zwager of hij met trekker bij gemeente huis kon schaven...te zot voor woorden ...gemeente heeft toch zelf sneeuw schuif materiaal ...
jeet
@jehan hier kwamen ze zondag 6 x in een uur voorbij met de schuif in de lucht 1 grote bende maken hebben we zelf maar een paar keer de weg schoongemaakt
bij ons in de gemeente word er in het weekend meer gestrooid dan door de weeks lekker 200% valt gewoon op
jehan
@jeet ja dat deden ze hier ook beetje met d schuif hoog rond tuffen..als ik ergens naar toe moest met de schuif had ik hem altijd net iets boven de grond om de sneeuw duinen te schuiven..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van New Holland ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!