Foto van een John Deere 7810. Een aantal verkoop foto’s gemaakt voor een kameraad. Plaatje ofnie! 😎

John Deere 7810

bob-te-lindert
Foto van een John Deere 7810. Een aantal verkoop foto’s gemaakt voor een kameraad. Plaatje ofnie! 😎

Reacties

bob-te-lindert
Trekker van @db-power 💪🏻
Johndeereforlife
@bob-te-lindert is dat niks voor naast je 3350?😅😄
GerbertXL
Ik ben wel benieuwd of je 'm verkocht krijgt voor dat geld, is bijna fendt geld. En uren. Als het die op marktplaats is tenminste.
Maar ik gun het je maat van harte, waarde is tenslotte wat iemand er voor geeft.
Laatst vroeg iemand wat ik voor mijn 6910 wou hebben, ik zei biedingen boven de 30.000 ga ik overwegen. 30k wilde hij ook wel overwegen maar toen ik zei dat hij boven de 30 moest bieden was de interesse een beetje weg.
+1
john deere 7810
@GerbertXL

ben het met je eens. ook onder deze nette zal een plasje olie liggen... hoort er nu ook eenmaal bij. hoewel gebruikte trekkers steeds meer waarde lijken te houden.. kijk maar naar de oude 50 serie enz. net zoals jou 6910, je hebt iets waar er niet veel van lopen. en met name de 10 serie is zo rustig aan een icoon aan het worden. mede omdat het degelijke en nog steeds prima trekkers zijn.

voor die 30k heb je zo ook nog niet wat anders weer wat je 6910 kan opvolgen.
GerbertXL
@john deere 7810 Iets erbij mag ook best als ik vooruit zou gaan. Als ik in de buurt kan komen van wat er soms voor gevraagd word geef ik 'm met alle liefde een trap. Er stonden er eind vorig jaar 2 op marktplaats voor de helft meer dan dat ik ervoor heb gegeven. Ik heb geduld...
john deere 7810
@GerbertXL

ja maar dan zou je bij john deere op een 30 of een r uit komen... een 20 ap zou ik niet doen.
GerbertXL
@john deere 7810 een 6820/6920 met garantie op de bak of voor zo weinig dat er een nieuwe ap bij kan, zou ik best aandurven. Maar een 6830 of 6930 zou mijn voorkeur hebben. Commandarm, 6 stijlen cabine, hoge banden, luchtremmen, fronthef/aftakas, verwijderde egr...
Blijven dromen 😬
+1
mdoornekamp
@GerbertXL
Quote:
voorkeur 6830 6930

En als dan na een half jaar je turbo en verstuivers vervangen moeten worden, is je droom opeens een nachtmerrie
GerbertXL
@mdoornekamp haha ja zo is het ook. Ik had het eens met een fendt monteur over de onkosten aan mijn trekker, "ik had voor dat geld ook een 716 kunnen kopen", die monteur zei tegen me, "en wie zegt dat je daar niet die kosten aan zou hebben gehad?".
Zoals de engelsen zo mooi zeggen "it's the devil you know".
mdoornekamp
@GerbertXL ja klopt. Maar die turbo en koppakking is wel een dingetje bij de 30 series. Ik heb één 6630. Ook al turbo, verstuivers en EGR vervangen . Komt bij mij geen 2e 30 serie
john deere 7810
@mdoornekamp @GerbertXL

tja zo goedkoop als je met een 6910 rijdt, rij je niet weer. er zit gewoonweg minder op, dus gaat er minder kapot. zijn fijne trekkers die 30 serie. maar idd hebben ze wel last van die punten.. Dan is rij je met een R goedkoper kwa kosten.
+1
mdoornekamp
@john deere 7810
Quote:
R goedkoper

Bij mij was de keus toen tussen een gebruikte 7530 of nieuwe R. Die R is inderdaad wel aardig onderhouds vrij.
GerbertXL
@mdoornekamp Wat heeft de 30 serie dan wat de r serie niet heeft dat het goedkoper maakt in onderhoud?
Fendttrisixfan
@GerbertXL slechte turbos hebben ze in ieder geval ook bij de R 🤣 en af en toe een klep die in de motor valt, anders prima dingen
mdoornekamp
@Fendttrisixfan
Quote:
slechte turbo's

Ohw. Ik dacht dat die turbo's nu wel goed waren. Maar ik vraag me soms ook wel af hoe men met trekkers omgaat. Zoals warm draaien, af laten koelen en goede olie gebruiken en op tijd verversen. En goede brandstof en ad-blue gebruiken. Mijn 6155R krijgt kwa werk wel goed op zijn pens. Maar er mankeert nooit wat aan.
Fendttrisixfan
@mdoornekamp zijn er heel wat moeten omgebouwd worden van turbo en uitlaatcollector, was wel bij de eerste r
mdoornekamp
@Fendttrisixfan
Quote:
eerste R

De R zonder ad-blue waren nog niet zo goed. Latere serie met ad-blue ging veel beter
mdoornekamp
@GerbertXL betere turbo en EGR. Maar in mijn geval natuurlijk ook minder uren, Maar een gebruikte 7530 is gewoon hardstikke duur. En dan eerst nog een opfris beurt. Zoals nieuwe stoel en banden. Ik rij op Michelin 710/70r38. Die kosten 3500 euro/stk
+1
db-power
@GerbertXL zit nog wel redelijk wat verschil tussen een 6910 en een 7810. Ik heb gekeken wat ze op internet kosten, en ben er ongeveer tussenin gaan zitten kwa prijs.
Fendt926Driver
Quote Reactie van @db-power:
en ben er ongeveer tussenin gaan zitten kwa prijs.

Als de technische staat er dan ook maar tussen in zit...
db-power
@Fendt926Driver dat is wel in orde
+1
johndeere6910
@GerbertXL 30 moet jij voor jouwe wel krijge. Ik kreeg 25 voor mijne met 17.000 uur ook een ap
GerbertXL
@johndeere6910 Netjes! Dan hou ik mijn trekker liever nog 5000 uur en verkoop 'm ook voor dat geld 😬 . 350 uur per jaar, moet nog wel effe kunnen.
Ruben-Wind
@johndeere6910 konden hier vorig jaar ook nog 25k krijgen voor de 6510 met 6000 uur. Maar kunnen eigenlijk niets beters vinden zonder teveel toe te leggen dus mooi houden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7810 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!