Foto van een Case International 745 XL. Reparatie aan de rechter fussee juk uit het juk is de draad uitgetrokken daardoor stond het wiel er scheef aan en aangezien we toch bezig zijn gelijk alle keeringen vervangen dan kan die er weer tegen aan.

Case International 745 XL

Foto van een Case International 745 XL. Reparatie aan de rechter fussee juk uit het juk is de draad uitgetrokken daardoor stond het wiel er scheef aan en aangezien we toch bezig zijn gelijk alle keeringen vervangen dan kan die er weer tegen aan.

Kies voor grondgebonden!

Landbouwgrond te koop of te huur. Dagelijks nieuw aanbod met diverse percelen.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

remco rooks
.

(klik om te vergroten)

Kapotte fussee pen
R Bouwmeesters
@remco rooks Hoe wordt dat gerepareerd? Grotere diameter draad erin en een grotere pen?
remco rooks
@R Bouwmeesters nee helaas dat gaat hem niet worden. Komt er een van een sloop trekker aan waar aan de boven en onder kant de draad goed is en 1 nieuwe fusee pen. Maar het idee wat je zecht is niet gek zou zeker een juiste oplossing zijn maar mede doordat er ook al draadgaten van de spatbord steun kapot zijn komt er een andere aan.
+1
R Bouwmeesters
@remco rooks Ik heb ooit zo'n nieuwe prop gekocht voor een 856, en toen hadden ze ook grotere voor als de draad kapot was, vandaar mijn opmerking.
remco rooks
@R Bouwmeesters ja dat heb ik ook al voorbij zien komen, heb ook gezien dat sommigen er een plaat aanlassen en dan vast zetten met de bouten van het spatbord dan krijg je meer hetzelfde idee als bij de nieuwere types case ih
+1
A.H.S.
Mooie overzichtfoto 😄
remco rooks
@A.H.S. zekers meteen een kleine blik in de werkplaats😁
+1
Marcsteffens6265
@remco rooks niks mis met de werkplaats lijkt mij zo. Konden wij maar met de trekker in de werkplaats komen.
remco rooks
@Marcsteffens6265 zeker niks mee inderdaad. hebben van het zomer nog via via een 3 bij 3 zeecontainer kunnen bemachtigen daar hebben we nu ijzerstelling in gemaakt zo is er weer meer ruimte gekomen in de werkplaats maar als bij de maxxum 1 wiel er af moet word het wel krap 🙈 weet niet hoe de situatie is bij jullie maar als de trekker naar binnnen kan in een wind dichte werkplaats scheelt het veel zeker in de koudere tijden.
+1
Marcsteffens6265
@remco rooks ja bij ons is de werkplaats maar 3 meter hoog dus daar komt de trekker niet in. Als we aan iets groters aan het sleutelen zijn doen we dat meestal in de loods. Wij hebben nog plannen om de loods naar voren uit te bouwen zo komt er een spantvak vrij waar we zouden kunnen sleutelen maar eerst nog andere wensen.
remco rooks
@Marcsteffens6265 ja met 3 meter hoogte word het idd lastig. In de loods sleutelen ken ik hier thuis ook wel want enkele machines zijn eigenlijk te breed om in de werkplaats te rijden en er dan nog een beetje fatsoenlijk er om heen te kunnen lopen🙈. Kijk altijd mooiwerk een ruime werkplaats te maken maar ja er zijn vaak dingen wie belangrijker zijn om te inversteren.
Marcsteffens6265
@remco rooks ja t mooiste is dat je er nooit mee in de werkplaats hoeft...... maar wij doen zelf ook niet alles aan de machines als er echt iets kapot is aan de trekker brengen we hem wel naar het mechanisatie bedrijf. Ja dat is zo ik heb liever een iets kleinere werkplaats maar dat ik wel alle machines binnen kan zetten. Nu niet het geval maar de duurste staan binnen haha.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 745 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!