Foto van een Hemos Klepelmaaier. Gister de slootkanten weer netjes gemaakt. Was wel weer even nodig. Klepelmaaier van de WTV.

Hemos Klepelmaaier

dutchpower
Foto van een Hemos Klepelmaaier. Gister de slootkanten weer netjes gemaakt. Was wel weer even nodig. Klepelmaaier van de WTV.

Reacties

+3
dutchpower
Halverwege de dag nog even stilgestaan door een kromme hefstang. Deze was al iets krom maar doordat de klepelmaaier de linker hefstang omhoog drukt (als de arm uitgestrekt is) heeft die net het laatste zetje gegeven om te knikken. Gelukkig had Ubak in Staphorst nog een nieuwe liggen, die gemonteerd en 2 uur later konden we weer.

(klik om te vergroten)

+1
wilbertkw
Komen behoorlijke krachten op de herinrichting deze heeft nog een steunwiel. De Kuhn heeft dat niet maar sluiten we op door middel van 2 extra topstangen vanaf de topstang bevestiging van de trekker naar de hefarmen bevestiging aan de maaier.
dutchpower
@wilbertkw Ja klopt. deze heeft aan de linkerkant (van achter gezien) ook nog een dikke ketting op topstang hoogte, die je dan naar de trekbek/zwaaihaak oid kunt doen, ook voor stabilisatie en hef te ontlasten. die trek je dan op spanning als je de hef iets omhoog doet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hemos Klepelmaaier ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!