Foto van een New Holland LM 435 A, 1e dag silo fahren voor 2021 er weer op zitten😜. Foto is geplaatst door Ruben-Wind op 20-03-2021 om 12:53:13, met 15 reacties.

New Holland LM 435 A

Ruben-Wind
Foto van een New Holland LM 435 A, 1e dag silo fahren voor 2021 er weer op zitten😜

Reacties

jammermaarhelaas
Het onderstel van de silo opnieuw geverfd/gecoat?
Ruben-Wind
@jammermaarhelaas daar leek het wel op ja, is bij mijn buurman.
arjanvw
Toch handig zo'n verreiker! Staat het bovendeel gewoon los in het frame?
+1
Ruben-Wind
@arjanvw haha ja even een goede daad verrichten bij de buurman. Hij zat onder nog vast met een ring waar de klep aan zit zeg maar. Daar hebben we hem eerst met die shovel wat naar boven gedrukt, spanbanden er om en toen pakte ik hem er zo uit. Weegt haast niks.
Fendt926Driver
Quote Reactie van @Ruben-Wind:
Weegt haast niks

Dat geloof ik graag. Maar met een beetje (veel) zijwind kon het nog wel eens raar gaan.
+3
Ruben-Wind
@Fendt926Driver daarom moet je het ook niet doen als het hard waait
Hobby boertje
Verreiker ziet er nog netjes uit voor z’n leeftijd👌🏼.
Ruben-Wind
@Hobby boertje bedankt, 15 jaar en 8600 uur inmiddels.
Hobby boertje
@Ruben-Wind Met een beetje geluk kan hij er nog jaren tegen aan, die van ons is bijna bij de 15.000🙈.
Ruben-Wind
@Hobby boertje jullie net z’n verrijker?
Hobby boertje
@Ruben-Wind Ja precies de zelfde uit 2003 geloof dat die van ons alleen een ander ventielenblok heeft, wij kunnen niet 2 functies tegelijk doen kan alleen als je de giek laat zakken.
Ruben-Wind
@Hobby boertje ah mooi om te horen? Al gekke dingen mee gehad?
Hobby boertje
@Ruben-Wind Nee echt helemaal niks alleen lekke olie slangen, stuurstangen en een gebroken pen van de bak cilinder👌🏼. Maar geloof dat wij ook wel extreem veel geluk hebben met dat ding, we zijn er altijd wel heel zuinig mee en doen altijd mooi rustig aan ik ken ook wel die daar anders over denken🙈. Hij draait nog op de eerste olie pomp en nog nooit cilinders vervangen, maar hij begint wel slechter te worden zit overal speling op en de assen worden ook slecht hij maakt soms ook wat vreemde geluiden als we scherp draaien.
+1
Ruben-Wind
@Hobby boertje ah hoop dat ie hier dan ook zo lang mee gaat. Heb hem nog maar 1 jaar, wel 1 slang kapot gehad en nieuwe kering in de achter as gezet

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland LM 435 A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!