Compost laden om uit te spreiden met de bulldozer, gouwe ouwe Hanomag 50E. Foto is geplaatst door eicher4048driver op 22-03-2021 om 20:00:58, met 6 reacties.

Hanomag 50E

eicher4048driver
Compost laden om uit te spreiden met de bulldozer, gouwe ouwe Hanomag 50E

Reacties

+1
105ls78
Prachtig spul..
radium45
Weet nog dat die dingen tegen de 50 liepen op de weg.
+1
Fendt926Driver
@radium45 dat weet ik ook nog. De plaatselijke loonwerker had een 44c die om 1 of andere reden in het dorp blokkeerde op de besturing en de hele hoek uit de schilderswinkel heeft gereden.

Dezelfde shovel was in de ruilverkaveling een weg aan het prepareren en de hele dag (natuurlijk) niemand zag met baan schuiven.
Maar aan het eind van de dag wou het ijsboerke wat verkopen bij een boerderij aan die weg en daar is die hanomag met 20kmh achterwaarts ingereden.
Morotblok van bestel vrachtwagentje zat vast tegen de zitting.
Bestuurder stond net bij de boerderij aan te bellen.
13 of 14 ton wogen die dingen toen al
radium45
@Fendt926Driver Ik kon daar nooit echt aan wennen dat je voor het knikpunt zat. JCB had dat toen ook.
eicher4048driver
Idd lopen hel aan maar bij transport van huis zetten we hem toch liever op de dieplader. Machine is oersterk en wordt nog dagelijks gebruikt bij het mengwagen laden en ook voor de graskuil te zetten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag 50E ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!