Foto van een Eicher Es 400 Smalspoor. Hij rijdt lekker, stuurt licht, schakelt goed. Een trekker die we goed kunnen gebruiken.

Eicher Puma 2

487 foto's van @marcel-pek

marcel-pek
Foto van een Eicher Es 400 Smalspoor. Hij rijdt lekker, stuurt licht, schakelt goed. Een trekker die we goed kunnen gebruiken.

Reacties

+3
Fendt926Driver
Op zulke wegen met aan beide kanten veel water zou ik denk ik ook met smalspoor trekkers beginnen te rijden
+3
yoohan
@Fendt926Driver
Haha ja bekend dit soort weggetjes hier in het gebied.
Jullie zijn daar maar verwend in Twente 😜 Als je bij jullie naast de weg komt kun je met dezelfde snelheid doorrijden vaak. Hier moet je gewoon niet naast de weg komen 😁
+2
Fendt926Driver
@yoohan hier kan ik meestal ruim 60cm de berm in en gas houden.
Maar ok jij kent het wel als je hier rijdt..
Laatst bij utrecht met de auto ook wel schrik gehad op de binnen wegen
Dacht nog hoe gaat dat bij een tegenligger
+2
a3vandiejen
@Fendt926Driver Net wat Marcel zegt, mijn maat zit met zweet in z,n handen als hij naast me zit...die is dit ook niet gewend.
wim-same
@Fendt926Driver Dan ben je in de buurt geweest denk ik.
arnold-arentze
@yoohan Met zwaar materieel leg je gewoon op z’n kant in de sloot😱
T6020 power
@yoohan met maishakselen komen we elkaar vaak op dezelfde weg tegen en diegene met lege wagen gaat dan gewoon naast de weg rijden (53 kmh) en dan passeren. Dan rij de meestal 300m door de berm volgas👌🏼😅
+1
roscho
Quote Reactie van @T6020 power:
300m door de berm volgas

Dat kostte me wel een spiegel, die achter een laag boomtakje bleef hangen. En dan de rest van de dag mais rijden zonder rechterspiegel...
+2
wim-same
@T6020 power Dat hoef je bij ons niet te doen hoor.
+2
marcel-pek
@Fendt926Driver wij weten hier niet anders. De weggetjes knappen er ook niet altijd van op met al die grote trekkers en giertanken die er met gang over rijden. 😁
+2
Corne S
@Fendt926Driver

Tot een aantal jaar terug hadden we ook een hectare of 6 in gebruik aan zon weggetje. Misschien nog wel iets smaller. Heb een keer met de gestuurde dubbele hark gereden icm een trekker die met weinig stuurbeweging snel stuurt. Dan knijp je het stuur wel goed vast. Wielen van hark reden beide naast asfalt.

Met de getrokken Lely schudden was het ook altijd een kunst om heelhuids op en van het land te komen. Als hij dan de binnenkant van de dam nam, hoopte je dat hij niet op z'n kant ging liggen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Puma 2 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!