Twee IVECO S-WAY lowdeckers op LNG voor Ewals Cargo Care Ewals Cargo Care kiest bewust voor twee S-WAY lowdeckers op LNG, omdat zij in dit segment alleen met IVECO’s een actieradius kunnen halen van

Iveco S-Way

Twee IVECO S-WAY lowdeckers op LNG voor Ewals Cargo Care


Ewals Cargo Care kiest bewust voor twee S-WAY lowdeckers op LNG, omdat zij in dit segment alleen met IVECO’s een actieradius kunnen halen van circa 1.000 kilometer. Door deze keuze kan het bedrijf moeiteloos op en neer pendelen naar Duitsland, waardoor het maximaal profiteert van het MAUT-voordeel. Tegelijkertijd is Ewals met de komst van twee IVECO S-WAY NP’s klaar voor de stap naar Bio-LNG.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iveco S-Way en hebben de trefwoorden lng , persfoto en bio-lng geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!