Foto van een Liebherr 900. Vandaag een dagje in het zwarte goud. Er worden wandelpaden geasfalteerd in 2 parkjes in Neede en Borculo. Waarbij ik het asfalt met de kraan vanuit de vrachtwagen in de mot

Liebherr 900

Vollenbroek_Lars
Foto van een Liebherr 900. Vandaag een dagje in het zwarte goud. Er worden wandelpaden geasfalteerd in 2 parkjes in Neede en Borculo. Waarbij ik het asfalt met de kraan vanuit de vrachtwagen in de motorkruiwagen en mini shovel bak kiepte, die het weer naar de asfalteer machine brachten.

Reacties

Fendt926Driver
Dan moet je ook wel voorzichtig scheppen. Of kan zo n achterklep van een vrachtwagen nog wel wat hebben?
Je trekt constant alles naar achteren..
Vollenbroek_Lars
@Fendt926Driver Klep kan wel tegen een stootje, maar wel met beleid scheppen je moet niet doortrekken.
Mdbm
Hoe zorg je ervoor dat de asfalt niet blijft kleven aan de bak?
Vollenbroek_Lars
@Mdbm voor de tijd inspuiten met diesel en tussendoor een paar keer en als je even moet wachten bak in het warme asfalt in de vrachtwagen bak houden en zorgen dat de bak warm blijft als die afkoelt en je gaat weer in het asfalt blijft het kleven.
Mdbm
Ah, oké. Ik spuit de bak ook in met diesel, maar na een tijdje blijft het toch plakken. Van dat warm houden van de bak wist ik niet.
Vollenbroek_Lars
@Mdbm Ja, na een tijdje gaat het kleven omdat de bak afkoelt tussen door als ik moet wachten leg ik de bak gwn in het asfalt en blijft die mooi schoon. Iets asfalt blijft er altijd aan de buitenkant wel aan zitten, maar dat slijt er wel weer af de binnenkant is brandschoon.
+1
CoenNijenhuis
@Vollenbroek_Lars de bearddriver aan het lossen?
+1
Dan heb jij waarschijnlijk met mijn collega gewerkt. Hij vertelde ook over asfalt en een dumpertje in Neede en Borculo
+1
Vollenbroek_Lars
@Kleine loonwerker klopt met Erik
+1
De boer maar
Je moet diesel met sla olie mengen werkt nog mooier zelfs heb ik geleerd van een ouwe asfalt werker net of je bij de snackbar staat soms 🤣

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Liebherr 900 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!