Foto van een Giant 452T vandaag de shovel van de buurman geleend om de compost hoop leeg te rijden.. Geplaatst door Yanmarthomas op 02-04-2021 om 20:55:21, met 6 reacties.

Giant 452T

Foto van een Giant 452T vandaag de shovel van de buurman geleend om de compost hoop leeg te rijden.

Reacties

+2
wim-same
@Yanmarthomas Dat is toch wel een fijn shoveltje om mee te spelen hé ?
+2
Yanmarthomas
@wim-same dat is een hele fijne shovel ja. Enorm sterk en toch compact we zijn zelf ook opzoek naar zo’n zelfde shovel maar ze zijn schaars op dit moment... maar we zoeken verder
+1
wim-same
@Yanmarthomas goed materiaal is schaars te vinden, en blijft ook duur. maar zie het als een investering.
+3
dx3.10
@wim-same precies, net een nieuwe giant besteld. En onze oude Weidemann Ingeruild, in 8 jaar nog geen 3000 euro afgeschreven.
Houden ontzettend waarde
+2
wim-same
@dx3.10 Ja klopt, Kubota onderdelen. Mijn Kubota kraantjes blijven ook goed aan de prijs als ik ze na een paar jaar weer jong inruil. Ik had het er vanmorgen toevallig nog met de hoofd uitvoerder over, Zo'n machine is gewoon nooit kapot, doet het altijd. en snel en fijn werken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Giant 452T ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!