New Holland T 7030 met pöttinger 5 schaar. Weer een stukkie zwart gemaakt vandaag. Kan er weer gekilverd worden 👌

New Holland T 7030

hermanjohndeere
New Holland T 7030 met pöttinger 5 schaar. Weer een stukkie zwart gemaakt vandaag. Kan er weer gekilverd worden 👌

Reacties

T60401
Zo op de foto zie je er niets van waar er weg en bij gekilverd moet worden. Meestal is het zo dat op de plaatsen waar je gele grond boven ploeg grond weg moet. zo komt er op deze plaatsen weer minder zwarte grond waardoor die hoeken alleen maar schraler worden. Dat is natuurlijk 👎
hermanjohndeere
@T60401 dit stuk is het andersom. Waar je het gele spoor ziet op de foto is het lager als de rest. Maar je hebt wel gelijk. Meestal moet er van de hoge koppen wat af. Nou is het bij ons in de buurt behoorlijk vlak dus dat valt reuze mee. De meeste glooiende percelen die er zijn glooien wel zo veel dat de koppen er toch niet uit te schuiven zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7030 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!