Foto van een Ford 5610
Onderweg gespot. Geplaatst door draaipiet op 14-04-2021 om 17:57:31, met 6 reacties.

Ford 5610

Foto van een Ford 5610
Onderweg gespot

GEA Melkrobot 2015 2 box

Uit bedrijfsbeëindiging aangeboden Zeer nette melkrobot incl ca. 100 transponders

Advertentie
Bezoek website

Reacties

+1
Pieter Buren
Waardeloos om de dualpowerschakelaar daar te hebben. In de 1 en vooral de 3 kan je er maar moeilijk bij. Wij hadden ze op de cabinestijl rechts van de de stoel. En bij de 6610 gen 2 zat er een schakelaar in de vloer.
+2
new holland koen
@Pieter Buren Wij hebben hem ook zoals op de foto hierboven, en we willen niet anders meer!
Origineel zit het idd op de vloer maar dat gaat nog wel is kapot. Zo op de pook is ideaal omdat je die toch in je hand hebt met schakelen dus kan je meteen ff de schakelaar omzetten.
+2
Pieter Buren
@new holland koen ik gebruikte juist nooit de dualpower tegelijk met schakelen dus had de hand dan ook niet op de pook. Voetschakelaar vond ik altijd wel prettig werken en deed het ook altijd.

(klik om te vergroten)

6610 gen 1 met stuurversnelling. Dualpowerknop blauw omcirkeld. Ik hield me altijd vast aan dat ding van het zijraam, dus daar de schakelaar.

(klik om te vergroten)

5610 gen 2. Dualpowerknop blauw omcirkeld. Mooi in de buurt van de voorladerhendels. Tijdens voorladerwerk meestal in de 3 of de 4 en dan schakelen tussen laag en achteruit.
+2
draaipiet
Ik had het er inderdaad bij willen zetten, maar jullie hebben al begrepen waar het om gaat.
Wel jammer dat de ramen niet schoon zijn, anders had je het beter kunnen zien. Ik denk dat de voor en nadelen ook afhankelijk is wat voor werk je er mee doet.
+1
newholland-
Dit werkte perfect zo op de versnellings pook bij de 5610 Gen l zat een schakelaar naast de toerenteller op het Dashboard was een stuk lastiger.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!