Aan ruimte geen gebrek met lossen vandaag 👌. Foto is geplaatst door hermanjohndeere op 14-04-2021 om 20:42:27, met 6 reacties.

New Holland T 7070

hermanjohndeere
Aan ruimte geen gebrek met lossen vandaag 👌

Reacties

wart
Is dit aan de Elfdewijk toevallig lijkt me bekend voor te komen?
Wel ideaal, kun je combi zo rond slingeren voor de bak?
hermanjohndeere
@wart ja klopt. Paar honderd meter voor camping stoetenslagh. Ja kon precies mooi de tank in de rondte gooien 👌 beter als half in de berm staan. En 20 bunder er omheen dus kunnen mooi een paar tankies heen
+1
wart
@hermanjohndeere Kijk ideale klussen!
Heb daar verderop tijdje stobben wezen klepelen en frezen. Is daar toen 40 hectare bos weggehaald en agrarische grond geworden en boerderij opgebouwd.
houthandel1056
@wart dat zijn nog veel betere klussen
hermanjohndeere
@wart oo ja. Dat is net na stoetenslag links dan denk ik. Het is wel een keer leuk. Maar toch zijn de kleinere percelen leuker. Dan kom je nog is ergens 😂

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7070 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!