Foto van een Belarus MT3 constant4x4 . Is groen uitgeslagen van ergernis, omdat hij niet meer mag werken. Hij is reeds een paar jaar verkocht aan Afrikanen, maar ik zie niemand opdagen om hem op te ha

Belarus MT3

dikken
Foto van een Belarus MT3 constant4x4 . Is groen uitgeslagen van ergernis, omdat hij niet meer mag werken. Hij is reeds een paar jaar verkocht aan Afrikanen, maar ik zie niemand opdagen om hem op te halen.

Reacties

draaipiet
Als ze hem niet komen halen ken je er beter zelf wat leuks mee doen
+1
Towaberg
Geduld 😴
+2
draaipiet
Quote Reactie van @Towaberg:
Geduld

Als die niet in de weg staat kan dat...............
+3
dikken
@draaipiet staat niet in de weg, maar ik weet niet onmiddellijk iets leuks om mee te doen, is ook geen handige trekker om mee te rijden. Om ritjes mee te doen op zondag: je mag niet vloeken op zondag en dat doe je sowieso met zo een beest onder je kont ..... en al dat lawaai!!!
draaipiet
Heb je geen contact meer met de kopende partij, en hebben ze hem al betaald? anders nog een keer verkopen
+2
dikken
@draaipiet Ik heb een voorschot ontvangen, en ik heb geen contact meer met de kopers. Hij eet geen brood en we zien wel wat we er nog mee doen.
+1
BvdD
Haha wat een gaaf ding. Is hij gewoon gaar, of zijn ze ook verschrikkelijk om mee te rijden als ze helemaal goed zijn?
+3
dikken
Hij is denk ik 60-plusser, dus zit er wel al sleet op. Onlangs heb ik de radiator stuk gemaakt bij het opendraaien van het kraantje om het koelwater af te laten. Anders is hij nog tamelijk goed. Maar al die oude Russen hebben problemen met het sturen, er komt nl speling op de moer onder de stuurbekrachtiging en dan beginnen de voorwielen te flippen op de weg. Rij dan maar de berm in en minder vaart of er gebeuren ongelukken
+2
BvdD
@dikken klinkt niet ideaal. Toch blijft het een gaaf ding om te zien
+1
A.H.S.
@dikken Bekend verhaal,die waarschuwing kreeg ik vroeger van mijn stageboer ook mee,als de voorwielen beginnen te 'flippen' van het gas af/evt de berm in.
Geen fijn idee,want hij liep best snel (40?) en met een frontmaaier en ladewagen eraan best een grote combinatie toendertijd.
Het was een oranje met witte neus Belarus met één draaiknop voor de versnellingen en hoge lage gearing.
+1
Kerstens
Ik zou graag in contact komen met de eigenaar. Ik heb zelf precies dezelfde. Bouwjaar 1966. Mocht je hem willen verkopen dan heb ik zeker interesse, maar anders zou ik hem graag eens willen komen bekijken!
draaipiet
@Kerstens Persoonlijk bericht naar @dikken zie onderstaande link

tractorfan.nl/user/40666/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Belarus MT3 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!