Foto van een Gaspardo Maiszaaimachine. Vandaag een begin gemaakt met de ‘nieuwe’ zaaimachine.. Foto is geplaatst door joozt op 21-04-2021 om 22:18:53, met 12 reacties.

Gaspardo Maiszaaimachine

joozt
Foto van een Gaspardo Maiszaaimachine. Vandaag een begin gemaakt met de ‘nieuwe’ zaaimachine.

Reacties

Johny power
Mooi op tijd
+1
Sjon
Als je nu 150.000 zaait staan er in mei genoeg planten op.
joozt
@Sjon we zijn er niet zo bang voor. Mooie hoge zandgrond die niet geploegd is. Temperatuur wordt de komende weken niet heel anders dus waar zou je op wachten. Hier beginnen de meeste loonwerkers wel te zaaien nu!
huub
@joozt vorig jaar hebben we 11 april al gezaaid, nog wel nachtvorst gehad maar geen noemenswaardige schade.
joozt
@huub ja hier inderdaad net zo! Laat de mais maar mooi gaan groeien, dan zit er ook al mooi wortels aan als het weer droog wordt straks!
+1
Krispax
@joozt hier zijn ze sinds vorige week gestart. Wij hebben de mais er ook in.
CoenNijenhuis
@joozt mooie poter! 😁 ik mocht dat eerder graag ook graag doen, leuk werk.
joozt
@CoenNijenhuis haha jij zwengelt de discussie nog ff an 😀 ja inderdaad erg mooi werk om te doen! Mooi rustig en toch kun je daags heel wat doen.
Johny power
@joozt
Hoe diep komt het zaad te liggen?
+1
joozt
@Johny power centimeter of 5/6.
+1
JD 6110
Wij ook vandaag voor het eerst gezaaid. Vind ik ook ja. Optijd zaad er in dat ze nog genoeg water hebben. Vorst is idd wel risico...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Gaspardo Maiszaaimachine ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!