Foto van een Case IH JX 100 U in de container op weg naar de USA, paste precies, aan alle kanten geen cm over, hadden hem al op kleinere achterbanden gezet die we nog bijna leeg moesten laten lopen. E

Case IH JX 100 U

Grazy
Foto van een Case IH JX 100 U in de container op weg naar de USA, paste precies, aan alle kanten geen cm over, hadden hem al op kleinere achterbanden gezet die we nog bijna leeg moesten laten lopen. Een trekker die veel gereisd heeft, stond bij de introductie van Case/New Holland in Barcelona, 6 jaar in NL en nu al weer 13 jaar in de USA. Was de eerste JXU in NL.

Reacties

+1
Grazy
.

(klik om te vergroten)

+4
CaseCS130
Hij kan wel weer in een container retour naar Nederland. Hier op tf zit een verzamelaar die ze spaart. Toch @casejxu ?
+1
casejxu
@CaseCS130 haha nou je zou het haast denken! Zijn er tot nu toe zeer content met de 2e iig!
@Grazy was dit jou trekker?? Op je Nederlandse locatie?
+1
Grazy
@casejxu Yep, nieuw gekocht omdat ik dat stomme melkquotum toen veel te duur vond, goede koop geweest! Was ook een deal die ik echt niet kon weerstaan toen.
casejxu
@Grazy gekocht bij Piet? Je had 'm net ff eerder als wij zo te zien
+1
Grazy
@casejxu Ja, Ik moest Piet altijd uitleggen hoe alles werkte🤣
+1
casejxu
@Grazy geweldig kerel! Sprak m toevallig paar weken terug nog.
mf 6150
Heeft u 'm nog?
+1
casejxu
@mf 6150 wie wil zo'n trekker nou weg doen😇😇
+1
Grazy
@mf 6150 Natuurlijk, enigste trekker die het altijd doet.😆
casejxu
@Grazy al veel uren ondertussen? En waar gebruik je 'm dan vaak voor??
+1
Grazy
@casejxu Ongeveer 4600 uur, hij heeft nog een analoge uren teller, die draaien niet zo hard👍 Staat tegenwoordig meestal voor de mestpomp, makkelijk in en uitstappen, harken schudden en vaste mest uitrijden.
casejxu
@Grazy oh das weinig🙈 onze van 2007 staat nu op 6100 en die van 2005 ook op 4600.
+1
Grazy
@casejxu Je hebt ook veel te weinig trekkers🤣 Deze is van 2002. Heeft die van jullie ook analoge uren teller? Dat was alweer een nieuwer model dan denk?
casejxu
@Grazy nee wij hebben digitale tellers! Idd nieuwer model. En wij doen het meeste werk met 2 trekkers idd
Grazy
@casejxu Dat scheelt een hoop, in NL deed ik het meeste werk op spaaraftakas, dan maak je puur minder uren, hier voor de mestpomp draait hij de hele dag stationair en dan maakt hij ook niet veel uren.
casejxu
@Grazy dat lukt hier niet altijd. Mesttank is 1000 toeren en hebben geen 1000e en met de taarup op 540e is kansloos is mijn ervaring

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH JX 100 U ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!