Bierbrouwerij AB InBev en IVECO werken samen aan CO₂-reductie Bierbrouwerij AB inBev en IVECO slaan de handen ineen voor nog schoner transport. De brouwer heeft daarom onlangs twee S-WAY NP's op LNG

Iveco S-Way

Bierbrouwerij AB InBev en IVECO werken samen aan CO₂-reductie


Bierbrouwerij AB inBev en IVECO slaan de handen ineen voor nog schoner transport. De brouwer heeft daarom onlangs twee S-WAY NP's op LNG in gebruik genomen. Hierdoor combineert AB InBev een hoge actieradius met het verkleinen van de CO₂-footprint. De 6x2 bakwagens bevatten een 12.000 liter tankinstallatie en zijn bedoeld voor de levering van kelderbier aan de horeca.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iveco S-Way en hebben de trefwoorden dranktransport , lng en persfoto geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!