Foto van een Maschio Kopeg. Omdat we best wat gras in te zaaien hebben in de boomgaard maar is een zaaimachine aangeschaft en op de rotorkopegg gemaakt. nog een paar kleine dingetjes en dan kunnen we

Maschio Kopeg

marcel-pek
Foto van een Maschio Kopeg. Omdat we best wat gras in te zaaien hebben in de boomgaard maar is een zaaimachine aangeschaft en op de rotorkopegg gemaakt. nog een paar kleine dingetjes en dan kunnen we inzaaien voor de regen.

Reacties

+1
New Kobelco
Zelfde zaaibak hebben wij ook gehad , de onze stropte na 15 minuten. Nu weet ik ook waarom we hem als “demo” konden kopen. Hebben hem door een grotere versie moeten vervangen.
marcel-pek
@New Kobelco oké, het ziet er best wel degelijk uit vindt ik. Wel belangrijk dat je de voorraadton niet te laag plaatst waardoor de slangen een te flauwe bocht hebben waardoor het graszaad ophoopt.
New Kobelco
@marcel-pek Onder de ton met zaad heb je toch de lucht toevoer, dus zou op zich niet echt probleem mogen zijn.
Piet1960
@marcel-pek Maar wel lange armen hebben dan om te vullen.
marcel-pek
@Piet1960 val mee als je dr op gaat staan is het goed te doen. Zak is maar 15 kilo.
+1
Loeideutz
Wat voor gras zaaien jullie? Bedrijf waar ik af en toe werk in de boomgaard zaait geen gras. Onder het motto: er komt vanzelf wel wat uit, we maaien het toch, het hoeft geen waarde als voeding ergens voor te hebben.
marcel-pek
@Loeideutz wij willen eigenlijk wel zo snel mogelijk gras hebben staan zodat je geen sporen rijdt als het iets natter is.
+1
Loeideutz
@marcel-pek Snap ik helemaal. Daar denken ze er iets anders over. Als het nat is rijden we toch wel wat sporen. En als het te erg wordt dan wordt de rotorkopeg er achter gehangen en de boel een beetje gefatsoeneerd, liefst als er een week droog weer wordt voorspeld.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Maschio Kopeg ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!