Foto van een Claas Markant 50 maar die staat niet in de lijst.. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 02-06-2021 om 16:57:07, met 11 reacties.

Claas Markant 55

stijn-de-bock
Foto van een Claas Markant 50 maar die staat niet in de lijst.

Reacties

+1
Towaberg
Die pers ziet er piekfijn uit👌👌👌
+2
a3vandiejen
Mooi hoor.
+3
toonvanbergen
Mooie combinatie!
+1
Towaberg
@toonvanbergen begint het nog niet te kriebelen?
jan-broekate
Pers van je zelf of ??
+1
stijn-de-bock
@jan-broekate deze pers is van een kennis van me.
+1
jan-broekate
@stijn-de-bock ha oke ja heb er ook 1 . Perst echt super heb hem al vele jaren en is gelukkig nooit wat mee . Had voor die tijd altijd new holland maar daar was altijd wat mee ook als het hooi iets vochtig was had je veel losse balen . Dat is met de claas gelukkig niet een losse baal is heel zeldzaam . Het enige min punt dat hij heeft is de smalle opraap bek . Maar goed gewoon even rekening met de zwillen houden
+2
stijn-de-bock
@jan-broekate deze pers functioneert ook super,en de eigenaar kan het weten want die heb wel wat ervaring in het loonwerk van vroeger uit. Nu is dit een hobbyboer.
+1
jan-broekate
@stijn-de-bock ha oke ja ik gebruik hem ook voor eigen gebruik maar ook voor persen bij anderen omdat veel loonbedrijfen hier in de buurt zijn gestopt en die er nog wel zijn hebben nooit geen tijd meer voor kleine pakken te persen .
+3
Towaberg
@jan-broekate onze markant 40 heeft ook een kleine bek, maar tot nu toe nog geen losse balen 😀

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Markant 55 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!