Na de eerste snede weer de bodem van de nodige voedingsstoffen voorzien.. Foto is geplaatst door hookwood op 05-06-2021 om 14:11:11, met 11 reacties.

Claas Arion 510

hookwood
Na de eerste snede weer de bodem van de nodige voedingsstoffen voorzien.

Reacties

GerbertXL
Mooi lief jako tankje 👍
Emmink
Deze tank heb ik op dinsdag staan, maar mag t nog wel even afdrogen komende dagen....
hookwood
@Emmink Gistermiddag voor de verwachte regen ook nog even een hoekje gedaan. Ik was nog iets te brutaal. Is een heel laag hoekje dus ik was er wel iets op verdacht maar ging toch niet helemaal goed.

(klik om te vergroten)

hookwood
@Emmink droogt wel mooi met dit weer dus aan de slag morgen?
+1
Emmink
@hookwood ja gister even met quad rond gereden. Paar plekjes waar nog water staat maar daar was t geen verassing. Zo begin maken
GerbertXL
Hier midden nl vind ik het alweer gek droog voor bemesten. De afgelopen twee jaar op plekken het halve jaar droge strepen stront gehad in het land na bemesten, zie het zo weer gebeuren.
+1
dx11
@GerbertXL valt hier gelukkig nog mee

(klik om te vergroten)

GerbertXL
@dx11 soepel 😬
@GerbertXL hier in Brabant zien we de haspels al weer buiten komen, bij ons zelf schiet de gedachte ook wel eens door het hoofd om het ding buiten te halen, te laat beginnen levert alleen heel veel extra werk op omdat je dan overal tegelijk moet zijn....
+1
GerbertXL
@Deutz-Fahr-Rijder ik heb er gelukkig geen één, mooi makkelijk. Beetje mest verdunnen zou wel mooi zijn, misschien eens naar kijken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Arion 510 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!