Brutus, bezig met wachten op onderdelen...Ik heb de versnellingsbak verder uiteen gehaald nadat ik wat tips gekregen had dat naaldlagers wel eens hun beste tijd kunnen gehad hebben. Maar goed dat ik d

Schlüter Super 1250 VL Special

Schluterfan
Brutus, bezig met wachten op onderdelen...

Ik heb de versnellingsbak verder uiteen gehaald nadat ik wat tips gekregen had dat naaldlagers wel eens hun beste tijd kunnen gehad hebben. Maar goed dat ik dit gedaan heb want er zaten er een paar randgevallen bij. Nu is het wachten op de onderdelen, er was 1 type lager niet direct leverbaar. Hopelijk kunnen we binnen een 2 a 3 weken weer sleutelen...

Reacties

mf 6150
En die kap al gevonden?
+1
Schluterfan
@mf 6150 ja die ligt al klaar. Gelukkig...
mf 6150
@Schluterfan
Dat is mooi, uit watvoor bak?
+1
Schluterfan
@mf 6150

Uit hetzelfde type wat erin ligt veronderstel ik.
MaxxuM4ever
Blijft het zwaarte punt voor de achter as met de cabine omhoog en de trekker gesplitst of staat er een extra steun achter?
Schluterfan
@MaxxuM4ever

Extra steunen achter, anders mocht ik ook nog een cabine gaan zoeken... We hebben gemerkt dat we in het verleden bij dit soort klussen al veel geluk hebben gehad.
Towaberg
Prachtig, grondig werk verdiend een dikke 👍
schluterman
Hopen dat hij over 2/3 weken weer volop aan de gang kan jullie brutus Simon
Schluterfan
@schluterman

Gelukkig hebben we geen veehouderij meer en zijn gestopt met de aardappelen. Anders was het weer haast om hem af te krijgen tegen het beregenen. Daar zijn we gelukkig vanaf.
toonvanbergen
Succes.!
Kramer U800
Succes met de reparatie, gelukkig heb je zo'n hoge schuur, dat had hier niet gegaan met de kiepkabine. Ik gok dat die uitgeklapt wel bijna 3.5 meter is.
Schluterfan
@Kramer U800

Meer, deze foto is gemaakt in de voormalige stal waar wij de stieren hielden. Ik ben aan het kijken voor hier een zoldering in de werkplaats zodat ik het kan verwarmen, maar moet minstens 4m hebben. Mijn pa heeft eens gemeten hoeveel het werkelijk was, kwam dicht in de buurt van de 4m.
Kramer U800
@Schluterfan Oké toch wel 4 meter. Wel indrukwekkend. Met die hoogte kan je heel mooi een zolder erin maken inderdaad.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1250 VL Special ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!