Foto van een John Deere Veldspuit bezig met aardappels beschermen tegen virus&ziekte.. Geplaatst door JD 6430 The Best op 25-06-2021 om 20:45:17, met 11 reacties.

John Deere Veldspuit

Foto van een John Deere Veldspuit bezig met aardappels beschermen tegen virus&ziekte.

Reacties

tractor junkie xl
Mooie foto.
MaxxuM4ever
Wing of wave?
Ritchie
Poeh strak! Zo'n kavelpad is wel ideaal.
JD 6430 The Best
@Ritchie Jaa hebben ze goed voormekaar op deze boerderij, al blijft het wel lastig om het water weg te krijgen vlakbij de beton. Linksboven zie je dat het bij dat bochtje zelfs te nat was om te poten tegen het pad aan.
Ritchie
@JD 6430 The Best

Ja das wel een nadeel je afvoer van water verandert dat moet je goed kunnen ondervangen.

Greppels frezen is toch een stuk lastiger 😅
+1
EA_MF
@Ritchie daar hebben ze drainagebuizen voor uitgevonden 😉 die druk je met een raketboring ook zo onder t kavelpad door als het moet.
Ritchie
@EA_MF

Haha ik ging er vanuit dat dat al geregeld was, maar met een stevige bui is een greppel soms nodig. Zou er nog veel akkerbouwgrond zijn die niet gedraineerd is?
EA_MF
@Ritchie ligt een beetje aan de omgeving denk ik. Hier in de buurt nog genoeg percelen die niet of niet goed gedraineerd zijn.
JD 6430 The Best
@Ritchie hier liggen ook wel buizen onder het pad door maar niet overal is de opening aan de perceelskant nog open😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Veldspuit ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!