Foto van een Eicher 3711/3712 tussen de kersen aan het maaien. Helaas doet de aftakas koppeling het opeens niet meer. Is kijken of dat hij nog gesteld kan worden, anders van de winter maar door de mid

Eicher 3711/3712

marcel-pek
Foto van een Eicher 3711/3712 tussen de kersen aan het maaien. Helaas doet de aftakas koppeling het opeens niet meer. Is kijken of dat hij nog gesteld kan worden, anders van de winter maar door de midden.

Reacties

+2
walker1
Gelukkig heb je nog wel een paar andere trekkers staan die voor de maaier kunnen 😄
+1
marcel-pek
@walker1 haha gelukkig wel 😅
+1
a3vandiejen
Mooie foto.
Loeideutz
Al veel geplukt?
+1
marcel-pek
@Loeideutz ja nu begint de echte drukte.
Loeideutz
@marcel-pek Verwachten jullie een goede oogst of is er vorstschade van het afgelopen voorjaar. Waar ik wel eens werk in de boomgaard toch wel 30% minder vanwege vorst. Maar 1 perceel dan weer meer opbrengst dan normaal.
+2
marcel-pek
@Loeideutz geen vorstschade hier. Het hangt allemaal goed vol. Het plukt tot nu toe erg goed.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher 3711/3712 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!