Vandaag een niet-alledaagse depannage op het menu. De klant is met de kraan in een vijver geschoven en geraakte er op eigen kracht niet meer uit. De klant heeft onze 5 tonner er met een 8 tons kraan u

Bobcat 442

inspecteurfendt
Vandaag een niet-alledaagse depannage op het menu. De klant is met de kraan in een vijver geschoven en geraakte er op eigen kracht niet meer uit. De klant heeft onze 5 tonner er met een 8 tons kraan uitgetrokken maar door de modder is de multiriem die de pomp voor het rijwerk bediend geknapt. De weergoden waren mij niet echt gezind.

Reacties

+1
inspecteurfendt
.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

@inspecteurfendt heb je zelf een verhuur bedrijf?
wim-same
Of de weergoden waren je juist wel gezind. Nu gewoon geen last van stof.
+2
inspecteurfendt
@wim-same klopt, maar in de regen werken met de voeten in het water is ook niet alles. Het karton met assteun erop moest dienst doen als afdakje.
Towaberg
Er zijn leukere omstandigheden om in te werken!
+3
inspecteurfendt
@Towaberg maar als je een werkende machine achter kan laten krijg je wel eer van je werk. Ik had laarzen en een regenoverall mee omdat ik wist dat ik hier vandaag naartoe moest en het niet zo’n schitterend weer ging zijn.
Towaberg
@inspecteurfendt dat is de juiste ingesteldheid👍👍👍
+1
erik9831
Gisteren ook een man vast zien zitten... Als je bomen komt omleggen en je kent de situatie, dan zorg je voor aangepast materiaal. Merlo verreiker van 15 ton dwars door de weide vooraan en na 30m stond hij vast. Heeft hem 2u in beslag genomen om zichzelf er opnieuw uit te duwen via zijn trekker. Trekker ervoor geparkeerd in 4x4 en zo met zijn arm eruit geduwd.
+1
Towaberg
@erik9831 inderdaad, als het zolang nat is best wachten of met rupsen kraan de boel omploegen!
erik9831
@Towaberg dat was blijkbaar ook afgesproken met de eigenaar van de bomen, om op rupsen te komen.

Ik doe ook bomen, maar niet dit soort kolossale bomen. Ik doe dit altijd met 2 personen, omwille van de veiligheid. Moest er toch eens iets gebeuren, dat er onmiddellijk gereageerd kan worden. Deze man was helemaal alleen...
Towaberg
@erik9831 ik heb ooit populieren geveld toen ik bij een bosbouwer werkte, maar dat is toch een vak apart inderdaad!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Bobcat 442 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!