Foto van een Massey Ferguson MeerdereFoto uit de oude doos van 1992.  Het laaste hoekje grassland bemesten met de sleepvoet bemester.  In de oost abts polder . Voor wie er bekend is ,  industrie gebie

Massey Ferguson Meerdere

Massey 2705
Foto van een Massey Ferguson Meerdere
Foto uit de oude doos van 1992. Het laaste hoekje grassland bemesten met de sleepvoet bemester. In de oost abts polder . Voor wie er bekend is , industrie gebied oostabts polder nu.
Op de achtergrond, overschie.
We hadden van een 40 kuubs vuil container de deuren dicht gelast , afsluiter erop , en we hadden een goedkope mest bak voor de klant.
De container wagen , is van een oude DAF vrachtwagen afgezaagd.

Reacties

+5
Massey 2705
foto,s zijn niet zo heel helder.

(klik om te vergroten)

+1
wilbertkw
Mooie oplossing zo. De container half op de aanhanger om deze leeg te krijgen en verzetten? Ik neem aan dat je niet voor elke tank deze half op de aanhanger trekt😉
+1
Massey 2705
@wilbertkw de container wagen , kwam alleen als het land onder de mest lag. Even een beetje optillen voor het laaste er uit te zuigen . En dan verder op lieren , en naar de volgende klant.
+2
a3vandiejen
Prachtig, en vindingrijk. Zal er ongetwijfeld wel eens gewerkt hebben in mijn jaren als ijzervlechter. Veel in Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen gezeten jaren 80, begin 90. Later ook met blokken lijmen.
+3
huub
Dapper trekkertje voor de carrier, een 390 ofzo?
Massey 2705
@huub ja , dat was een 390 . Klein maar dapper . Dat moest ook wel want die container wagen had geen remmen!😉
+1
Albert Peters
Dat was gewoon een auto vermaken voor achter de trekker of zelf wat maken toen bestond er nog geen C E of jaarlijkse keuring als ergens geen van deze aan wezig mag je nergens komen en als bij de jaarlijkse controle iets niet goed is zwaait er wst VCA niet verlengd
+1
Massey 2705
@Albert Peters ja gelukkig in die tijd nog niet zo veel regeltjes . Zo kon je creatief zijn en vooruit komen . Ik had altijd zo iets , als de verlichting maar werkt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Massey Ferguson ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!