Foto van een vrachtwagen Peterbilt, we gaan op reis en ik neem mee.... Foto is geplaatst door catfan55 op 31-07-2021 om 13:13:05, met 7 reacties.

vrachtwagen Peterbilt

catfan55
Foto van een vrachtwagen Peterbilt, we gaan op reis en ik neem mee...

Reacties

JoramH
Hoe ver van “huis” werken jullie max? Wel ideaal voor meerdaagse klussen!
catfan55
@JoramH er is niet echt een max. 300km is normaal voor ons, maar als we tijd hebben gaan we ook wel 6-700 km voor grote klussen, maar dat is meer uitzondering als regel.
+1
JoramH
@catfan55 alsof je als fries loonbedrijf even gaat inkuilen in limburg. Neem aan dat de harde werkers bij een klus niet even tussendoor naar huis gaan maar een hotel opzoeken? Anders zitten ze de halve dag in de auto. 300 km is 3-4 uurtjes rijden met personenauto?
hermanjohndeere
@JoramH vaak pakken ze daar dan meerdere boeren achter elkaar dus zitten ze een poosje int zelfde gebied. En dan zitten ze in een hotel
catfan55
@JoramH en de klussen zijn ook vaak wat groter over ver. Voor 50 hectare gaan we geen 600km rijden 😂
JohnDeere5720
Machtig

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de vrachtwagen Peterbilt ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!