Antonio Cararro TTR 4400 HST met omkeerinrichting aan het maaien met een Kema balkmaaier 2.5m in de natuurgebieden van N. W. Overijssel, Standaard worden deze tractoren voorzien van rondom dubbellucht

Antonio Cararro TTR 4400 HST

Rietman
Antonio Cararro TTR 4400 HST met omkeerinrichting aan het maaien met een Kema balkmaaier 2.5m in de natuurgebieden van N. W. Overijssel, Standaard worden deze tractoren voorzien van rondom dubbellucht.

Reacties

Stefan1046
Bevalt dit wat met een duwende messenbalk? Ben alleen gewend met een messenbalk naast de Carraro.
Rietman
Meestal wordt er ook gekozen voor achter opzij. Maar soms zijn de omstandigheden gunstiger voor frontmontage. Of juist in combinatie met voor-en achtermaaiers Maar juist op natte veen-achtig gronden is werkbreedte én gewicht belangrijk. Natuurlijk deze Bidux dubbele messenbalk knipt het (lange ) gewas af ipv slaan bij een schijvenmaaier. Bij een maaibalk kan er meer gewas gemaait worden zonder ophoping van gemaaid gras. Het voordeel van achter zij maaiers is natuurlijk dat men op veilige afstand van bijvoorbeeld sloten kan werken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Antonio Cararro TTR 4400 HST ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!