Foto van een Fiat F140, hij oogt een beetje kaal zo.. Foto is geplaatst door armpie op 07-08-2021 om 20:20:06, met 8 reacties.

Fiat F140

armpie
Foto van een Fiat F140, hij oogt een beetje kaal zo.

Reacties

+1
DANOONTJE POWERR
Mooi compact trekkertje! 😅
hooidonk
Hij is ook een beetje kaal zo 😉

Is het een lange lijst met aandachtspunten?
armpie
@hooidonk valt mee, hij moet voornamelijk kaal om hem goed schoon te kunnen maken en om te spuiten. Verder heb ik de vooras compleet onder handen gehad, waterpomp vernieuwd, turbo laten reviseren. De koppeling ga ik nog controleren, aftakaspakket vernieuwen, fronthef spelingsvrij maken, verlichting vernieuwen, hydrauliekventielen controleren enzovoorts. Het is voornamelijk allemaal kleine dingen vervangen of repareren. Kost allemaal al wel een mooie smak met geld maar als hij dan af is heb ik hopelijk ook wat goeds.
hooidonk
@armpie
Oooooow, dat valt inderdaad wel mee 😅

Maar het had inderdaad ook gekker gekund.
Hopelijk heb je er straks weer heel lang plezier van!

Wordt ook het plaatwerk gespoten? Of is dat nog netjes?
armpie
@hooidonk hij is niet rot gelukkig, maar de lak is her en der verweerd en er zitten nogal wat deukjes in de kappen. Het is de bedoeling dat dat naar een spuiter gebracht wordt.
hooidonk
@armpie
Netjes, dan is hij straks echt weer 100% 👍🏼
+1
armpie
@hooidonk dat is de bedoeling

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat F140 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!