Diepploegen van een perceel grasland. https://youtu.be/7wWMrzLQaS8. Foto is geplaatst door pekkerietfan op 20-08-2021 om 09:25:59, met 14 reacties.

John Deere 7250R

pekkerietfan
Diepploegen van een perceel grasland.

Reacties

joozt
Lijkt me een 7R! 7250R ofzo?
DriveJohnDeere
@joozt denk 7260 zit geen adblue op
nhfendt fan
@DriveJohnDeere 7280 r zoom maar in op de motorkap
caseboy
@nhfendt fan volgens mij geen van beide, 7260 nog 7280. het is een van de nieuwere generatie. de eerste generatie had die horizontale inkeping rechts op de motorkap niet
+1
guus hiddink
@joozt het is ook een R7 250.
pekkerietfan
@joozt Is idd een 7250r. Inmiddels aangepast
+1
MaxxuM4ever
Met zoveel slip krijg je er gratis een storende laag bij onder in de ploegveur?
schluterman
@MaxxuM4ever inderdaad heel veel wielslip
+1
BvdD
@schluterman beetje wind uit de banden zou al veel schelen denk ik.
schluterman
@BvdD scheelt altijd en misschien de trekker nog meer verzwaren. Emonds uit boekel ploegt al jaren met schlüters van 250 pk maar die wegen al 15 ton
+2
gerben
@MaxxuM4ever wat je op het filpje ziet is een situatie waar het nog maar net wil. als er continu zo veel slip is gaat er een trekker bij voor. lucht uit de banden laten is ook geen optie omdat er zand in de velg rand komt met lekke banden tot gevolg of de banden gaan kapot door het wringen.
+1
MaxxuM4ever
@gerben aha, het is altijd makkelijk commentaar leveren vanaf de bank hè. Ik zie de filmpjes en foto’s wel eens van van Werven en die zie ik altijd met 2 grote trekkers voor de ploeg rijden maar die ploegen ook een stukje dieper in de polder zeker.
Hier in de Wieringermeer wordt niet zoveel meer diep geploegd. Laatste keer was met een STX rups trekker bij @stannetje96 in het land volgens mij:
+1
gerben
Voor de mensen die niet begrijpen hoe zwaar zoon ploeg trekt hier nog even een foto waarop de ploeg goed zichtbaar is. Nog achter een van de twee newholland tg255's die voor 98%(gemeten aan laptop dealer) altijd onder vollast draaiden voor de ploeg/dozerbak in de ruil verkaveling.
tractorfan.nl/picture/129895/…

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7250R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!