Foto van een Deutz-Fahr DX 6.30Vanmorgen weer gevoerd met deze prachtcombie💪. Foto is geplaatst door Johny power op 21-08-2021 om 08:29:14, met 12 reacties.

Deutz-Fahr DX 6.30

Johny power
Foto van een Deutz-Fahr DX 6.30
Vanmorgen weer gevoerd met deze prachtcombie💪

Reacties

+1
schluterman
Dat zal lekker gegaan zijn denk ik zo
Johny power
@schluterman Zeker maar je heb ook wel wat vermogen nodig om de kuil in te komen hoor.
+1
Emmink
@Johny power zoveel vermogen heb je niet nodig om de kuil in te komen toch? Hier 70pk ofzo er voor en hard doordrukken lijkt me niet zo best voor de wagen
Johny power
@Emmink Deze trekker heeft geen 4 wielaandrijving op beton. Dus dat scheelt dan komt hij minder ver
Johny power
@Emmink Deze wagen druk je niet zomaar krom. Zo kan je wel grote happen nemen. Hoeveel haooen jullie max in ideale omstandigheden
Emmink
@Johny power wij gebruiken de 4wd dr niet bij😅 hebben kuil onder mais voor de stieren daar pak je per hap 600-800 kg als je n grote hap hebt. S winters droge kuil voor de koeien weet ik zo niet..
Emmink
@Emmink moet ik wel bijzeggen dat zo'n trioliet als deze, hebben we poosje gehad om te proberen, dat die meer vermogen vroeg dan die BvL die we nu hebben. (Allebei 12kuub)
+1
Johny power
@Emmink Ja deze heeft denk een iets grotere klep. Maar dit was ook wel een zware kuil. Maar denk een beetje een grote hap wel 1200 kg as je het goed doet
+5
mf 6150
Prima combi zo👌 maar je bent toch wel prettig gestoord om (smorgens vroeg) zonder demper te gaan voeren😂
Johny power
@mf 6150 Ik heb de mensen er niet over gehoord dus dan ga ik er vanuit dat het kan. En de buren hebben er ook niet heel veel last van die zijn het onderhand gewend ben ik bang. Maar het is wel leuk voeren zo met zo'n geluid.
+1
Massey 2705
@mf 6150 ik had het niet beter kunnen om schrijven ! 😅😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 6.30 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!