Fieldqueen van Loonbedrijf De haan Giekerk. het is een grashakselaar met bunker die weer overgekipt word op vrachtauto containers, gras gaat meestal naar de drogerij.

Hesston Field Queen 7655

sjouke
Fieldqueen van Loonbedrijf De haan Giekerk. het is een grashakselaar met bunker die weer overgekipt word op vrachtauto containers, gras gaat meestal naar de drogerij.

Reacties

ljdekker
Laatst was der bij ons tegenover ook nog wel een bezig van grasdrogerij ruinerwold, wat een ding!! v6 detroit motor der in en blazen maar, maar hij reed niet zo hard, die nh`s van grasdrogerij gaan veel harder
TractorpullingFAN
Morge gaat Hartog t droogbedrijf bij me buurman aan t werk 😄
Fiatman
Dit is een hesston er heeft wel een keer zo'n bij me stageboer gestaan
bluepower
Grappig ding!!!!!
MaartenMandemaker
Die fieldqueen's van grasdrogerij ruinerwold komen ook geregeld bij ons, maken het land lang niet zo kapot als die karren die meerijden met de gewone hakselaar. ze hebben wel gigantisch veel lawaai in de cabine!
MaartenMandemaker
2 takt motor he
Denhollander
Ik moest een keer bij mijn stageboer harken en toen waren ze ook met zo'n hakselaar bezig hij had geen lap op de zijkant van de hark zitten dan weet je het wel dan weet je het wel niet te hard rijden niet te veel gas want die bek is nogal smal en dan komt er ook nog zo'n hakselaar achter je aan dan kan je best zenuwahctig worden gelukkig hadde ze twee harken op hetlaast maar met twee gedaan want anders kan je hem niet voor blijven
NewHollanddokter
Wel eens van leestekens gehoord den hollander?
Gerwout
Die loonbedrijf de haan uit giekerk heeft wel machtig spul zeg, ik was in oenkerk op ptc+, maar zag ook wat materiaal rijden, maar tjonge jonge, wat is zo'n big m reusachtig
deutzmeanspower
He sjouke waar woon jij???? De Haan kwam ook altijd bij ons....
Romke
Sjouke woont in driesum
johndeere6910fan
Heel apart ding nog nooit gezien
bramfannewholland
Ze waren ook bij ons mt grasdrogerij maar dan een andere hakselaar ik zet er nog foto's op
Claas-JD
Stomme oude lawaai bakken, kun je in beilen nog horen als ze vertrekken in ruinerwold
MFdriver
Die claase van hartog vind ik tog mooier 😛
jurgenkrijt
Ik stel voor om de foto te verplaatsen van Foto Onbekend foto - - naar Hesston Hakselaar
jurgenkrijt
Was van morge bij onsze bure nu naar tilburg toe
Tinus
Foto is verplaatst van naar Hesston - Hakselaar, de titel van dit onderwerp is dus ook gewijzigd.
ErikJan
Toch ben ik het niet helemaal eens met MaartenMandemaker over dat deze machine het land niet zo kapot zou maken. Want bij ons in de buurt heb ik ook eens zo'n ding aan de gang gezien (ook van Ruinerwold), en hij maakte het hele land kapot en toen zijn ze later met de gewone hakselaar gekomen en die heeft het met die karren het er wel redelijk afgekregen. De combinatie van het hoge gewicht op die achteras en met die smalle bandjes voorop heb je dan geen last. Maar met die karren kunnen ze het inderdaad ook wel erg bont maken hoor!
ljdekker
Maar ie zit ook hoog bovenop de motor maarten dus geen wonder dat er zoveel lawaai in de cabine is, ai doar de hele dag opzit mai wel oorkleppen ophebben
gdr
Motor zit meer onder de bunker,tis meer die uitlaat naast de kabine
radium45
Ik, radium45 en ford5000 hebben dit object verplaatst van Tractoren Hesston Hakselaar naar Zelfrijders Hesston Field Queen 7655 (Gras hakselen)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hesston Field Queen 7655 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!